Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

elessar

NAVI...cez vikend som tu nebol, tak este k tomu tryptofanu a babenkam. co keby som sa ich pokusil presvedcit o tom,aby to zvladali psychologicky? neviem, mam ale taky pocit, ze by sa dobre pobavili. no a hlavne, pri psychologickom pristupe si to vyzaduje cas, aby clovek porozmyslal, ujasnil si vsetko v hlave, pripadne zmenil myslenie, mozno trosku pomeditoval...a viem si predstavit reakciu... preco by mal niekto stracat cas meditaciou, ked si moze supnut pilulku a je v pohode. zda sa mi to ako obchadzanie skutocneho problemu a podobne ako rencaa si myslim, ze takto clovek svohjou pohodlnostou vlastne zakrpatieva. o.k. odstrani tym problem v podobe stresu z nevydareneho rande, ale co ak nabuduce pride rovnaka situacia...opat si da tryptofan? a potom zasa a zasa? ak sa nepokusi odstranit problem, ktory je v nom, je mozne ze uz do konca zivota si nenajde partnera. a to je asi horsia situacia ako stres z pobabraneho rande.
...ale mas pravdu, kazdy to hodnotime podla vlastnej situacie a momentalnych preferencii...ak sa to niekomu zda v pohode, o.k. ja vsak takyto pristup nezdielam. sorry babenky s tryptofanom :)))

navi

Jaja. Pokiaľ je tvoja depka len v negatívnych myšlienkach, tak to sa dá riešiť, tak ako si popísala. Otázka je, čo je podstatou tvojich negatívnych myšlienok. Negatívne myšlienky môže stimulovať aj nedostatok neurotransmitérov v mozgu. Pokiaľ pri správnom postoji máš pocit, že si úplne v poriadku, a že stačí sa len neorientovať negatívnym myslením, tak potom tvoja depka asi zrejme nemá podstatu v nedostatku neurotransmitérov v mozgu. Pokiaľ ale máš len pocit stabilizácie, ale nie úplného v poriadku, tak potom tam bude zádrhel zrejme aj v tých neurotransmitéroch.

RNG

navi, zanthrony su vsade v lubovniku, ale byl ich ma radove viac.
SJW ich pravdepodobne ma velmi malo, lebo moja zena miluje syry a ja tiez a ziadnu reakciu sme nepozorovali.
Uznam, moze to byt individualne, ale zda sa mi, ze si davaju pozor na to, aby tam nebolo nic take, co by sposobovalo nejake reakcie u vacsieho percenta ludi, to by vyzeralo velmi zle pre cely doplnkovy priemysel v USA, hlavne pre clenov Natural Products Association(byvala nnfa.org), ktori sa velmi snazia o uspech a reputaciu svojho bussinessu.
Kontraverzne produkty radsej nevyrabaju, nez by mali ohrozit reputaciu doplnkov.
Je tu a na celom svete privela organizacii spojenych s medickym priemyslom a poistovnami, ktori na taku prilezitost netrpezlivo cakaju, aby mohli svoju konkurenciu utopit.
Dufam, ze tomu National Products Assocoation nedovoli a vyrobcov, ktori sa pokusia toto porusit bude sudit, tj prida sa k FDA a vyradim ich skor, nez bude niekto poskodeny na zdravi.
.......
Potravinove doplnky v odporucenych davkach NESMIA byt skodlive!!!

elessar

JAJA...vies, ono sa mudruje, ked popri tom hlcem AD :))) ...sice uz vysadzam, ale stale este sem-tam zobnem :)))...takze pre mna si hrdinkou skor ty, lebo to riesis bez liekov.

navi

RNG, z toho čo si napísal som pochopil, že syr môže byť v kontraindikácii len z výťažkov, kde je silná koncentrácia zantrhrony z byle. Patrí do kategórie byľ horná tretina ľubovníka? Obsahuje SJW od NBTY túto kontraindikačnú zložku zo syrom? Obsahuje standartizovaný podiel hyperforinu? Polčas rozpadu znamená polčas účinnosti? Ešte mi nieje jasné, ako to je s tou európskou farmaceutickou kvalitou vzhľadom na standartizáciu hyperforinu. Čítal som dva protichodné názory, tušíš pravdu?
Ešte si mi neodpovedal na toto: Čo všetko by som mal vyskúšať, keby som hľadal príčinu derealizácie v tráviacich procesoch?

RNG

oreganovy olej je liecivy na pluca a zaroven odhlienuje. S hlienami odchadzaju aj zabudovane toxiny.
NAC je takmisto pomerne ucinny odhlienovac.
Inac detoxifikacia=cistenie tela sa prevadza hlavne vodou a enzymami branymi na prazdny zaludok.
Stimulovat tvorenie enzymov moze doplnanim si extra jodu v potrave alebo cez kozu jodovou tinkturou.
Specificky na regeneraciu pluc je viacero prirodnych, spomeniem len cordyceps sinensis(vytazok z parazitickej huby, pouzivany na posilnenie a dychacie problemy v Cine uz tisice rokov.)

face of agony

Sony, to o akom detoxe pisete? Mohol by si mi o tom daco napisat, lebo aj ja by som si chcela detoxikovat pluca. Diky

RNG

luciano, po case zistis, ze farmaceuticky priemysel vyraba a tlaci len patentovane synteticke lieky s plno skodlivymi ucinkami.Nediv sa autorovi, ktory to konecne plne pochopil.
Az zacnu vyrabat a tlacit prirodne lieky bez skodlivych postrannych ucinkov, ako kedysi(pred 1940tym rokom) nebude dovod na krivy pohlad na ich cinnost.