Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
Navi, tak to je super, ze sa ti paci. Len bacha-vznika na nom zavislost:)
navi. moja otazka je k tej odpovedi.
elessar a spol je depresia-choroba a ty depresia-postoj????
podla prvej casti tvojho prispevku citim rozpor v tomto:
Preto je úplne bežné, že na človeku z depresiou-chorobou, vôbec nemusíte vidieť známky smútku, ba naopak, môže sa javiť celkom optimisticky. Viď Elessar a spol.
nemalo tam byt: s depresiou-postojom?
lebo ak mam chorobu, tak neviem procesy chemicke volou ovplyvnit, a teda prejavy depresie na mne musia byt zrejme.. nemozem sa javit optimisticky, hmmm?
Rencaa. Včera som ti napísal odpoveď. Tu je dátum: navi
Včera 12:41
navi a ty mas depresiu chorobu, podla tvojej definicie, sam si sa tak zaradil
no a ty si tu uz davnejsie pisal o sebe, ze si tiez optimista :o)))
tak ako vlastne?
Duševná porucha nieje spôsobená dušou, ale prenosom informácii. To píšem preto, aby ste si nedávali za vinu, že si spôsobujete duševnú poruchu svojím vlastným správaním. Správaním môžete meniť dopad duševnej poruchy na vás a vaše okolie, ale nie duševnú poruchu samotnú.
Vafran. Ak ho nechceš kúpiť od www.doplnky .com, ale z iného zdroja, tak sa jedná o tento: www.herbmark.com
Vafran. Ten od -odkaz odstránený- je najúčinnejší, ktorý poznám. Okrem neho som skúšal Felisio, nejaký anglický a slovinský, ale ani jeden z nich nefungoval.
Elessar a Face. Tak som si stiahol z internetu zo zvedavosti Serj Tarkiana, a je to fakt prča.
NAVI ,a spol prosim Vas chcel by som začat uživat SJW.Mam možnost si ho dat doniest z USA mohliby ste mi poradit ktory je naj.DAKUJEM
podla matematiky rozpadu znamych aktivnych zloziek SJW v tele je definitivne akumulovanie-zhromazdovanie az po urcitu vysku .