Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

navi

Rencaa. Niekedy ja ťažké správne pochopiť toho druhého. To čo napíše, môže v tvojom vedomí vytvoriť úplne iný obraz, než jeho. Potom nieje čudo, že človek máva aj pocit kontraproduktivity. Veľakrát som mal taký pocit, keď niekto niečo povedal, ale keď som sa na to vypytoval, tak som zistil, že mi tam chýbali nejaké súvislosti, bez ktorých sa vytvoril kontraproduktívny obraz.

navi

Elessar. A čo keby si žiaden šok nemal, tak ako som ho nemal ja. Vieš ako som k tomu pristupoval? Keď mi lekár zmenil AD, tak som ich zmenil zo dňa na deň. Zrejme aj ty. Aký je rozdiel v tom, keď meníš zo dňa na deň syntetické AD za fyto AD?
Ja som dokonca prechádzal na fyto AD z Aurorixu, čo je IMAO, kde treba postupovať podľa lekárov opatrnejšie, než pri SSRI.

face of agony

Ja tiez uzivam stress B. Na mna to ma VELMI dobre ucinky. Ale to bude asi aj tym, ze som mala nedostatok vitaminov B a to sposobuje podrazdenost, stres, depresie...

face of agony

Elessar, no to je tak. Bola som hospitalizovana v BA kvoli PPP. Tam mi robili tie testy s machulami a psychos mi povedal, ze nemam depresiu. Ze si to len vymyslam. Ale zasa psychiatricka mi povedala, ze je presvedcena, ze si to nevymyslam, ze naozaj mam take stavy. Potom som psychologicke povedala, nech mi este raz spravi ten test, ze chcem vediet na com som. A ona mi povedala, ze to nie je podstatne, ale podstatne je to, ako sa citim. Ale i tak mi ho spravila, ale nepovedala mi vysledok. Len ze, som "normalna", len mam depresie. Teda, presne to povedala takto: Si v poriadku, len ta depresia tam vadi. Tak ako uz som z toho somar, ze co mi vlastne je. Kto sa v tom ma vyznat? Co nasledovalo? Teda, ak chces o tom kecat.

fidorka 2

elassar ja používam tie doplnky Stress B asi 1 týždeň, no zatiaľ nebadám žiadne účinky, ale asi 1 týždeň užívania je krátka doba aby sa účinnosť patrične prejabila.

elessar

FACE OF AGONY...to, co si pisala, ze nemas diagnozu depresia je pravda, ci to bol iba nejaky priklad????
...ja ked som isiel k doktorovi, tak som vedel velmi dobre, ze mam depresiu (2 roky boli dost na to, aby som to pochopil :)))). myslel som vsak, ze dr. mi bude robit aj nejake vysetrenia, no on si iba vypocul symptomy a za 5 minut som bol zdiagnostikovany a uz som aj odchadzal s receptom na serlift :))) ale to, co nasledovalo po uziti jednej tabletky neprajem ani najvacsiemu nepriatelovi. ak by sa ma niekto opytal na najhorsi zazitok v zivote, tak to bolo to, co nasledovalo v tu noc. brrrrrrr, este teraz mi behaju zimomriavky po chrbte.

elessar

NAVI...pink floyd...nemam nic proti, ale doma si ho urcite nepustam :)))
...co sa tyka derealizacie, zaujimave je, ze sa u mna objavila skor ako prisiel prvy panicky atak. objavovala sa najma po preflamovanych studentskych nociach, ked som to prehnal s alkoholom. nevedel som, co je to za stav, co mam na druhy den, myslel som, ze je to sucast opice a bolo mi divne, ze ini ludia, ktorym som to hovoril taky stav nemali. dnes viem, ze to bola derealizacia. nastastie trvala iba nejaky jeden den, maximalne par dni, potom zmizla. inak je zaujimave, ze alkohol mi niekedy sposobuje derealizaciu aj teraz. ja teda toho moc nepijem, ale ked si velmi zriedkavo dam napr. 2 deci cerveneho alebo nejake male pivko, okrem toho, ze ten alkohol ihned citim v hlave, pride aj derealizacia.
...co sa tyka mojho vysadzania AD, ano je potrebujem viac casu...myslim si totiz, ze prechod z extremu do extremu je pre telo vysoka zataz a v podstate sa nehanbim priznat, ze sa aj bojim, co by takyto sok narobil s mojim telom a najma s mojou psychikou. takze preferuje pozvolne vysadzanie...taky je moj pristup.

Najčítanejšie články