Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
Luciano ano. Presne to som mal na mysli. Dosť dobrý popis na to je tu: cs.wikipedia.org a stránka, zaoberajúca sa tým, je tu: depersonalizace.info
navy-ak máš na mysli to, že derealizácia je to, že svet vnímam ako neskutočnú entitu, akoby cez hmlu, tak, toto mám stále. Ja zažívam svet skutočne v jedine nočných snoch. Mám pocit, akoby som naozaj žil v spánku a naopak reálny svet sa mi zdá, akoby som len sníval. Moje vnímanie sveta je utlmené, akoby som všetko preciťoval cez akýsi závoj, cez hmlu, neurčito, len v náznakoch a neúplne. Akoby som vnímal len vonkajšie kontúry skutočnosti, bez hĺbky, bez farby a vône. Len obal bez obsahu. Neviem, či toto je derealizácia, ale ja to tak mám.
Elessar. Ty si sa niekte dočítal o možných komplikáciách pri prechode zo SNRI(marí s mi, že toto berieš)na SJW?
news.bbc.co.uk ,co si o tom myslite?
Pre tých, čo ich zaujíma SJW.
www.google.com
navi.. moja pripomienka bola iba k poznamke o predpisovani AD psychiatrami ludom co depresiu nemaju a o vyrokoch i. bartosovej.. no ale uz to cele pliiiiiiiiiiiiiiiz nechaj tak. :o)))
Rencaa, ak si pod tou vierou v to, čo hovoria psychiatri myslela to, čo som napísal Pridal:
navi
Dnes 08:58, tak to mám z vlastnej hlavy, to som necitoval psychiatrov. Alebo čo konkrétne si tým mala na mysli?
Otázka z derealizácie. Vnímate svet okolo vás ako skutočnosť, alebo ako sen?
depresia.vesele.info Nedostal som ani jednu odpoveď. Znamená to, že derealizáciu vôbec nemávate?