Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
Elessar, obycajne beriem 1-2 tabletky denne. Rano a naobed. Ale podla potreby aj viac ci menej.
FACE OF AGONY... ako casto beries 5-htp??? pomaha???
LUCIANO...beries (alebo si bral) nejake lieky???
NAVI...o komplikaciach pri prechode zo SSRI na na SJW som sa nedocital...co vsak nutne neznamena, ze ziadne nie su :)))
NAVI...max epa na mna nema nijaky badatelny ucinok...podla tej knihy, o ktorej tu casto pisem, je ale potrebne brat viac tyzdnov aspon 3 g takehoto oleja. takze to pravdepodobne nezabera hned ako sjw alebo 5-htp.
...to, ze by som ziaden sok nemal je mozne, ja sa vsak tvrdosijne drzim svojho pristupu :))) okrem toho to casto ani nemusi byt sok, ktory je ihned zmyslami postrehnutelny...asi to bude blby priklad, ale trebars casovy posun je pre telo na chvilku obrovsky sok, hoci si to casto ani neuvedomujeme. mimochodom mne lekar raz lieky menil tak, ze som bral rano jedny a na obed uz ine...to bol sok. vtedy som si realne myslel, ze sa z depresie a uzkosti uz nikdy nedostanem.
Navi, Navi, ja uz ho cakam kazdy den, lebo mi uz dochadza 5-htpecko a nechcem ostat na sucho. Tak posli. Nezabudni. A dik:)
Luciano. Odkedy máš derealizáciu?
navy - ďakujem za uznanie, som architekt
Face, ten SJW ti pošlem v pondelok. Zabudol som na to.
Luciano. Aká je tvoja profesia. Pripadáš mi ako vzdelaný a inteligentný človek. Doteraz som mal podozrenie, či nie si lekár, alebo psychológ.