Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
navi ahoj, skusala som melotonin, dve noci, zabera....dik za typ, mozno je este aj nieco lepsie ako moja melatoninova pilulka ale aspon viem ze potravinove doplnky funguju, i ked ja som nepochybovala, zatial zistujem, co vsetko mi moze chybat a potom si chcem objednat u RNG niektore, lebo jemu verim
Prečítajte si najprv príbeh Janine Baker depersonalizace.info a potom môj:
V životnom príbehu Janine Baker je napísané toto: Naučila jsem se vidět komplikovanost všech vztahů.Otřásla jsem svým statem quo. A toto status quo bylo znovu ohroženo, když moje symptomy prvně zmizely – spíše než rozloučení s realitou, to všechno bylo vskutku následek Reality snažící se ke mně proniknout. Nechtěla jsem to vidět. Chtěla jsem, aby všechno zůstalo neměnné a zamrzlé. A symptomy se dostavily.
Pod týmto textom je anglický originál a sľub lízatka za zrozumiteľný preklad. Ja po anglicky nerozumiem, ale vidím jednu súvislosť medzi tým, čo tu je napísané a medzi mojou udalosťou. Išiel som do piatej triedy, pamätám sa, ako som išiel po schodoch hore do triedy, keď som sa dozvedel, že nebudem v triede zo svojimi najlepšími kamarátmi, na ktorých som sa veľmi tešil. Pre mňa to bol taký psychický úder, že som ho nebol schopný prijať. Nebol som schopný prijať realitu. Že by to bol dôvod, prečo som prestal vnímať realitu ako skutočnosť?. Myslím si, že od tej doby mám problémy s derealizáciou.
Posledné dve vety Janinho odseku sú: Chtěla jsem, aby všechno zůstalo neměnné a zamrzlé. A symptomy se dostavily.
Ja som tiež chcel aby všetko zostalo nemenné a zamrznuté( myslím tým stav, že chodím s kamarátmi do triedy). A symtómy sa dostavili.
Vieš čo Face, pošlem ti celé balenie, pretože pár kúskov ťa nezachráni na dlho. A okrem toho, čo som poslal v obálke známemu s depersonalizáciou, tak mu dorazili rozmačkané a vysypané v obálke. Príležitostne mi to zaplatíš:-)))
luciano, aj rencaa mala anglicky SJW a nezabral jej, skus od RNG, ak nezaberie budes hladat nieco ine, poradi ti... v tomto tazko niekomu verit, v tejto oblasti sa vela klame
Rencaa, nebud perfekcionista a ak ma chut manzel nieco robit, tak ho nechaj, ved on sa nauci, nemusi to byt hned perfektne, co si uvari, to si zje a po tolkych rokoch je nacase aby si ti trosku diktovala pravidla, ak to celkom nevies popros o pomoc niekoho z rodiny, co ta podpori a pomoze, ked mu to budes oznamovat, napr. ohladom vl. izby. Skusaj potr. doplnky, bude ti lepsie ako so syntetikou, najdes to spravne uvidis....Drzim palce vo vsetkom..
SJW OD RNG
Derealizáciu mám odkedy som sa vyliečil zo závislosti od opoidných liekov.Teraz užívam venlafaxín a risperidon. Skúšal som aj SJW, ale asi som mal zlého výrobcu, pretože mi neúčinkoval.
takto sa len utrápiš, a budeš papať tie sedatíva, kt. len uspávajú a nič neriešia. prečo si nedáš radšej 3x3 (ako tu niektorí odporúčajú) SJW- prírodné, bez vedľ. účinkov, a troška pozitívnej mysle a viery k tomu??? prajem veľa síl...
len si oddýchni- pekné sny. a zariad si svoju izbu, ked po tom tak túžiš, ak máš kde, nezakáže ti to hádam...?
jaja- je to presne tak ako píšeš, mám depresiu zosvojho mnžela, to je isté, stačí aby vypadol z domu na jeden deń a cítim sa ako v 7. nebi. lenže aj on býva v tomto dome, bolo by snáď dobré jeby sme amli oddelené izby, ale jasné že od s tým nesúhlasí.
Konžím, lebo na mňa dolieha spánok, tak prajem príjenú noc aj vám všetkým