Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
Palma ja viem, však som to aj napísal. Len prekladateľom sa ten preklad nezdal dosť zrozumiteľný:-)))
navi, nemam nic.... to je prva vec tie pilulky aj to iba preto, ze to slo cez net, u RNG sa obj. asi tel. a chcem od neho viac veci, lebo si myslim, ze ma kvalitne produkty a vie poradit... ak budem sa na nieco pytat...mas sa? co rypes do elessara?
Palma 111. Ten anglický neučinný mala Fidorka. Rencaa ma od RNG a dáva ho synovi:-)))
navi, mas to v texte, ten odstavec nad tym je presne to iste za tym v anglictine.
Nie melanín, ale melatonín:-)))
Jasne že mám bojovú náladu. Už len meč mi chýba do ruky a cibula, aby som mal ním čo krájať:-)))
Palma. 5-htpčko, je poslednou fázou pred premenou na serotonín, ktorý sa pri tme mení na melanín. U RNG bude o tri týžne, možno v Blave ho ešte majú. Inak zdá sa mi, že ho aj máš, alebo sa mýlim?
Od SJW sa mi chce tak spať, že už ho druhý deň neberiem, aby som z tela odbúral jeho spaciu zložku.
navi, mas bojovu naladu?
Skusim ti to prelozit, ale sekundicku, musim si pomoct slovnikom.
Elessar, nehnevaj sa na mňa, ale s tým svojim prechodom na prírodné AD na mňa pôsobíš ako po....:-)))