Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
Prispôsobiť sa druhým a nebyť sám sebou, myslím si, že to je kameňom úrazu aj pri depresii.
To čo postihlo mňa, postihlo rok pred tým môjho brata. Ja som sa to dozvedel až teraz nedávno. On to na rozdiel odo mňa ale neprijal pasívne derealizáciou, ale zabojoval, aby mohol s kamarátom chodiť do jdnej triedy. A podarilo sa mu to.
Niečo na spôsob, budem "dobrý", ale nebudem sám sebou.
Luciano. Nebol si schopný prijať realitu, ktorá sa odohrala, a tak si od nej odišiel prostredníctvom derealizácie:-)))
Teraz myslím život bez opiátov. Zbavil si sa závislosti na nich, ale proti svojmu presvedčeniu.
tak teda dobrú....službu:-)))
A dobru noc, spanok nadovsetko, ten netreba zanedbavat...
Dobre, daj mi ICQ, ja sa zaregistrujem a napisem...
Vieš čo, vzdávam to, tam sa treba registrovať, a mne sa už nechce. Idem spať, pokecáme inokedy, jes?
no ved presne katuska.l (katuska bodka a pislemno male L)
Upresni bližšie. Tam je katusiek