Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

face of agony

Dnes bol den na figu. Teda, boli aj dobre chvilky. Ale fakt len chvilky. Niekedy mam pocit, ze mi vsetci ludia strasne idu na nervy s tymi svojimi povahami. Viem, ze kazdy je nejaky, ale. No neviem. Proste niekdy ludi nemusim. Teda, dost casto. Uz si neviem ani najst novych priatelov. A ako ste na tom vy so vztahmi k ludom?

face of agony

RNG, ani nie. Poznam ludi, co toho "zazili" omnoho viac. Teda, poznam len jedneho takeho cloveka. Asi taky nie je kazdy, ale najdu sa.

navi

Ešte som nenapísal, že som mal z Tramalu veľmi živý sen o tom, že som vystúpil zo svojho tela. Bol to veľmi zváštny pocit:-)))

navi

Myslím si, že ópium, je veľmi podobná látka alkoholu. Je po nej eufória, a pri väčšom množstve vzniká abstinenčný syndróm. Keďže nechlastám, nebudem brať ani opiátové lieky. Bol to len pokus, čo to spraví s derealizáciou.

navi

Ele, svojim prístupom k životu, sa snažím byť vždy o krok pred depresiou. Ale mám ju v pätách, takže musím ísť ďalej. Nechcem, aby ma dostihla.

luciano

Tramal síce vie poraziť depresiu aj derealizáciu, ale upozorňujem všetkých, že je to cesta do pekla. Odporúčam prečítať si príspevky ľudí /vrátane mňa/, ktorí do závislosti od tramalu spadli: diskuse.doktorka.cz

navi

Názov ópium pravdepodobne pochádza z gréckeho slova opion – maková šťava alebo opos – rastlinná šťava.