Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

ele

Téma depresia by mala plniť svoje poslanie v tom smere, že tu nájdu pomoc ľudia, ktorí by sa chceli z depresie vyliečiť,nájsť vhodné spôsoby svojho liečenia, podeliť sa so skúsenosťami. Začínam pochybovať či ty vôbec trpíš depresiou, pretože to čo tu momentálne prezentuješ je opojenie z drogy aj keď vo forme lieku Tramal. Tak si ozaj uvar tých makovíc a uvidíš čo to s tebou urobí, keď po tom túžiš. Zdá sa že administrátor vymazal tému "psychofarmaká" kde si poskytol svoj príspevok a urobil dobre. Mal by toho vymazať viacej.

navi

Administrátor, nieže vymažeš tento príspevok, je rovnako cenný, ako všetkých ostatných, vrátane mojich. Ele, aj teba milujem. Ešte stále mám v mozgu zbytky Tramalu, to je opioidný liek na bolesť. Ochutnal som ho preto, lebo som chcel zistiť, ako pôsobí na derealizáciu. Pôsobí skvele, aj keď nie úplne ju odstraňuje. Ele, mám pre teba jeden návrh, ale nielen pre teba, ale pre všetkých ostatných, čo majú na mňa alergiu. Vyhýbajte sa mojím príspevkom a neodchádzajte z tohoto fóra. Bola by to škoda, a to hlavne v tom prípade, keď vám toto fórum prináša niečo pozitívne. Opiatový liek ďalej užívať nebudem, pretože to nemá perspektívu. Ostanem pri SJW.

ele

Navi neuvaril si si náhodou odvar z makovíc? Mám pocit že táto stránka témy depresie je iba prezentáciou tvojich úvah a názorov, a že absolutne nepripustíš názory iných.Máš tu ešte zopár pritakávačov,ktorým to zrejme nevadí, ale všetci ostatní čo sa zapojili do diskusie o liečení depresie radšej zmizli.Možno mi tento príspevok administrátor vymaže, ale dúfam že si ho ešte stihneš prečítať ty mudrc.

navi

Palma, vieš načo si dobrá? aby sa v horúcom slnečnom počasí mohli pod teba schovať davy okoloidúcich. Ty si palma 111, tj. 111sta v poradí na pláži života. Ty brďo, to je ale bujná fantázia. To robí to ópium, čo som si šupol.
Takže teraz bez ópia. Palma už nepotláčas samú seba? To by bola škoda, keby si potláčala. Na tebe je najkrajšia tvoja prirodzenosť:-))) Tvoje prvé príspevky boli ako z ríše snov. Dokonalosť sama. Teraz sa mi ale viacej páčiš, aj keď vtedy si sa mi tiež páčila:-)))

navi

Elesar. Ja som z kvalitnej nástrojovej ocele, legovanej horčíkom(magnézium)a draslíkom, na zvýšenie medze pružnosti pri odolávaní neustálych tlakov spoločenského života, a tak:-)))