Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

elesar

LORRIEE...mne o to vobec nejde...mne ide o to, akym arogantnym stylom komunikuje bukovsky + sam mam s jednou jeho metodou (detoxikacia) velmi velmi zlu skusenost. ked som mu o tom pisal, nielenze neodpisal, ale neurobil nic pre to, aby varoval inych ludi, ake rizoko v sebe jeho detoxikacia nesie.
...neviem kto je damian...prezradis???

rencaa

navi, tesim sa s tebou z tej de-derealizacie. drzim palce, nech sa ten stav posilnuje a pretrvava aj v case buducom :)

elessar

NAVI...fiha, to je ten sympaticky dr. bukovsky z telky??? :))) takto by ho mali poznat ludia...chcel som si od neho kupit este jednu knizku, ale coraz silnejsie vaham :)))

rencaa

navi, ja osobne som nikdy nemala ani potrebu, ani chut, dokonca s byvalymm priatelom sme riesili ako predist tomuto "osetreniu" u jeho syna so schizofreniou. ako si na tom teraz ty, pojdes?