Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
Začínam byť presvedčený o tom, že medzi prírodnými produktami sa nachádza oveľa viacej účinných látok na psychické problémy, než v medicíne.
Elessar. Doktorka zatiaľ nebola schopná ani náznakom obhájiť praktiku ECT na mne. Takže aj preto.
Ďakujem Rencaa.
Mám jednoduchú teóriu na vznik depersonalizácie a derealizácie: Keď nie sme schopný, alebo ochotný prijať realitu ako skutočnosť, tak proste ten pocit skutočnosti vypneme. Čím horší zážitok, tým silnejšie vypnutie. Čím silnejšie vypnutie, tým ťažší návrat k normálnemu vnímaniu.
Elessar. To bola odpoveď na šoky.
Elessar. Mal som pocit, že už som vyskúšal všetko, čo sa dá na porazenie derealizácie použiť. Mýlil som sa. Možno aj Vilcacora mi pomôže:-)))
Vilcacoru, ktorú som začal brať je dobrá aj na depku: www.strava.sk
FACE ODF AGONY - tak negativnu skusenost najdes nizsie :))) inac koncom tyzdna idem do zvolena...celkom sa tesim. a kto je tvoj psychos??? ja mam este stale moravcika, teba tipujem na.... zeby strbianova??? :)))
...oka, ty mas vlastnu pozitivnu skusenost a je to fajn, prajem ti to. moja je negativna, lebo po jeho detoxikacnom programe u mna nastal relaps a musel som znovu nasadit AD...ale na to sa vykaslat, ten relaps by ma skor ci neskor dostihol aj tak. zvlastne je, ze ked som sa ho pytal na depresiu, tak mi nieco napisal a vzapati dodal, ze nemoze radit mailom, ze by som mal prist k nemu do ambulancie. pri tych palkach som sa na to vykaslal. ale aj to je este stale o.k. chlapec nieco vystudoval a vedomosti predava (ajhla aky to rozdiel medzi nim a RNG, za co si RNG nesmierne vazim). ked som mu vsak pisal, ze u mna doslo k relapsu a pravdepodobne jeho detoxom, to uz mi neodpisal ani riadok. pritom som ho nekritizoval, len som chcel, aby upozornil ludi, ze ten detox moze mat take a take negativa a treba byt opatrny. ziadna odpoved, ziadne upozornenie, nic...to ma byt zodpovedny pristup??? ale o.k. ja viem, ze je odbornik, paci sa mi vsak, ze sa najdu ludia, ktori ho dokazu skritizovat, lebo na slovensku je pomaly brany ako modla. samozrejme hovorim o kritike podlozenej argumentami...ja ho takto kritizovat nemozem, lebo na to jednoducho nemam potrebne vedomosti. z toho, co pisal damian sa mi vsak zda, ze nejakymi vedomostami disponuje a preto ich debata je na urovni... aspon tak to vidim ja, samozrejme respektujem ine nazory :)))
no... ja keď som mala zdravotné problémy, tak som sa na Bukovského obrátila anielenže bol ochotný, ale dokonca mi sám aj zavolal, poslal materiály a pod., takže moja skúsenosť je veľmi dobrá... tomu jeho tónu veľmi dobre rozumiem, lebo Damian ho otravuje dosť dlho a lezie mu na nervy, čomu sa nečudujem. Damian je fanatik, ktorý robí zdravotného brata na psychiatrii a zrejme ma hrozne prázdny život, tak celé dni sedí na pc... podotýkam, že ešte nedávno som bukovského odporúčal onkologickým pacientom - sústavne nechával odkazy na jeho stránku a ospevoval jeho odbornosť a skúsenosti... lenže potom si prečítal ten zázračný článok o sóji a zase bol najmúdrejší a zase išiel do útoku, lebo to ho baví zo všetkého najviac...