Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

navi

RNG, to máš pravdu. Tiež som sa dočítal, že už aj na Slovensku sú produkty Vilcacory za nižší peniaz, ale z rizikom vonkajšej, neúčinnej dreviny.

navi

Lorriee, ja nemám pocit, že by ma Damian nejako zneistil. Jeho názor beriem ako možnú variantu, s ktorou treba počítať, ale nejako emočne to neprežívam. Nefandím ani Igorovi, ani Damianovi. Obaja sú pre mňa zdrojom informácií, nič viac, nič menej.

lorriee

takže takto: ja igora neobhajujem, iba hovorím, že viem, čo je damian za človeka a viem ako dokáže ľudí vystresovať, zneistiť a zmiasť svojou demagógiou. Ja som len povedala, že zato že to hovorí Damian to ešte nemusí byť pravda...A RNG je myslím celkom iný typ človeka a to som mala Damiana možnosť sledovať dosť dlho, takže si to viem zhodnotiť. A naozaj nemám záujem dopomáhať k budovaniu nejakých modlí, to nie

RNG

navi este si nevyskusal toho privela. Je toho ovela viac nez si myslis.
Som rad, ze aj Vilcacora(tj aj patentovany vytazok z nej Samento) nachadza rozne pouzitia.
Ja som ich importoval hlavne na obranu proti Borelioze a inym pravdepodobnym pricinam "autoimunnych chorob". Tam su klinicky potvrdene z mnozstva zdrojov ako ucinne.
Inac strasne vela literatury je od mojho dobreho a spolahliveho zdroja andskych bylin
www.rain-tree.com tam najdes aj spustu roznej medickej literatury.

Osobne mam obavy kupovat priamo od kooperativov v Peru, ja nepoznam, ako ma kora, listu, lyko a korene vyzerat a preto sa radsej spolieham na odbornikov v Rain Tree, ktori to nakupuju a spracovavaju.
V tychto produktoch sa totiz casto robia podvody ako hrom, preto treba ist s vysokoreputabilnou spolocnostou a radsej zaplatit viac.

navi

Lorriee. To že je Damian zdravotným bratom, ešte neznamená, že nemôže mať viacej informácií, než ten, čo vyštudoval medicínu. Takže sem by som rovnátko nedával, viď. RNG, ktorý je technickým inžinierom.

navi

Je mi to jasné RNG:-))). Aj o vyššej účinnosti som sa mal možnosť presvedčiť na vlastnej koži, ako sa hovorí. Medicína mi pripadá ako chudobný brat prírody.