Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

navik

Face, čudoval by som sa, keby ti odpovedala, že sa nedá. To by bola fakt nevzdelaná.
Ale aj táto schopnosť je obmedzená a nedokáže všetko.

navik

Face, voči placebo efektu som imunný, na to je moja porucha príliš vážna, aby na ňu fungoval placebo efekt. Ak by táto porucha bola na placebo efekt citlivá, už dávno by som bol zdravý.

rencaa

face, no neuveritelne.. ze?!
citas uz knihu? ;)
ano presne o tom to je.. ze o tom ludia nevedia, nechaju sa presvedcit o tom, ze bez liekov to nejde.

face of agony

Navi, tak to je super. Len aby to nebol placebo a potom budes sklamany. Dufam, ze to sa nestane nikomu z nas.
Bola som u psychologicky a spytala som sa jej, ze ci je mozne menit chemiu v mozgu zmenou myslienok. A na moj podiv povedala, ze sa to da. Takze ste mali pravdu. Ale to je predsa neuveritelne. Akou silou vstci disponujeme a ani o tom nevieme.

navik

Inak som mal tak silnú derealizáciu, že slovo výrazne môže znamenať 10% z celkovej derealizácie, ale vzhľadom na silu derealizácie je to subjektívne výrazne, pretože aj tých 10% spôsobuje značnú úľavu.