Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

navik

OK Rencaa, ale načo očkujú, keď očkovaní nevykazujú väčšiu imunitu než neočkovaný? Je to len biznis na úkor ľudského zdravia?

rencaa

navik, nasla som aj tu:
www.mwm.cz
inak, je tam spustu zaujimaveho citania.. a potvrdenie veci, ktore tak truchu davno tusim, o fyzike, globalnom oteplovani ( ja stale vravim, ze ide doba ladova a nik mi neveri), archeologii... no keby som nemusela robit, tak iba citam :o)))

navik

Rencaa, je to na strane 21 (Organická
ortut, ktorú zanecháva v mozgu thimerosal, napomáha microgliozis,
ktoré len nedávno objavili vedci v mozgu autistov.)
iuro.awardspace.com

rencaa

toto je ale nechutne:
Interní dokumenty firmy Eli Lilly, která thimerosal vyvinula, prozrazují, že tam odpočátku věděli, že tento produkt může jak zvířatům tak i lidem způsobit újmu na zdraví a dokonce i smrt. Tato společnost v roce 1930 testovala thimerosal podáním dvaceti dvěma nevyléčitelným pacientům s terminálním zápalem mozkových blan, z nichž všichni po injekcích během týdnů zemřeli. Tuto skutečnost se Lilly ve své studii deklarující spolehlivost thimerosalu neobtěžovala oznámit. V roce 1935, kolegové z laboratoře dalšího z výrobců vakcín, Pittman-Moore, varovali výzkumníky z Lilly: „vaše tvrzení o nezávadnosti thimerosalu se nekryje s našimi poznatky“. Polovina psů jimž u Pittmana vstříkli vakcíny obsahující thimerosal onemocněla a tamní výzkumníci tehdy tento konzervační prostředek deklarovali jako „nevyhovující pro očkovací látky určené k použití u psů“.
....
inak v niektorych krajinach dansko, rakusko a neviem uz ktore, podnikli kroky a vakciny tuto latku neobsahuju

rencaa

rng, ja som sa v tom clanku docitala, ze je to az 80 vakcinacii do 18 mesiaca, teda 1,5roka.
teraz u syna dokoncuju proti hepatitide.. ja si pamatam, ze nas neockovali hromadne.. iba nasu triedu, ked spoluziak na strednej dostal zltacku.
najviac ma teraz vytaca ta kampan na ockovanie proti pneumokokom. na ockovanie proti chripke som nikdy ani nemyslela.
napadla ma analogia s tym, co robim v praci. programator. vymylime nejaky program, da sa otestovat, od testerov dostaneme spatnu vazbu, ci nie je nejaky zadrhel, opravime. casto sa ale stane, ze pri opravach sa narusi nejaka funkcionalita, ktora zdanlivo s upravou nema nic docinenia. tak je to podobne aj pri vakcinach.. tiez je zamerom vylepsit, niecomu predist... lenze vedlajsie ucinky sa casto v tom druhom pripade prejavuju na zdravi ludi, teda sa zhorsuje, vysledky su utajovane a ked sa prevalia, tazko sa napravaju

RNG

navik, uz dlhe roky viem o skodlivosti ortuti, amalgam,konzervacnych prostriedkov vakcin ako thimerosal.
Od mala som mal velku pochybnost na ucinok vakcin, co sa potvrdilo jasne statisticky pred rokmi, ked zacali masove ockovat proti chripkam s malym ucinkom a vela postrannymi, a nanutili na deti az 50 ockovani do veku 1.5 roka, a plno neskor.
My sme vyrastli so zlomkom toho ockovania a nie sme na tom o nic horsie s odolnostou proti roznym chorobam, ba prave naopak, zda sa mi ze nova generacia ma podstatne viac zdravotnych problemov, ako my.
Zdravotny priemysel sa velmi brani proti utokom, ze zamoruje telo ortutou z vakcin a snazi sa to zatusovat. Ale potichu sa znazia znizit alebo kompletne vybrat timerosal z nich. Kebu nebol skodlivy, pre co by to robili asi?
Podobne, ako pred rokmi ked pouzivali injekcne striekacky znova a znova na ludi a nakazili milionu virusami hepatitidy,
Ani to si otvorene nikdy nepriznali.
Len z mojho osobneho pozorovania(nemusim brat jasne dokazujuce statisticke udaje niektorych lekarov dokazujuce skodlivost ockovani)my sme prakticky nepoznali v nasej generacii ani autizmus, ani to mnozstvo alergiii. Maximalna alergia bola slaba senna nadcha, aj to malo velmi malo ludi.
Ked zme boli napr v "Skole v prirode", z dvoch tried za cely mesia si nepamatam ziadne alergie, ci uz na mlieko, chlieb, jahody,orechy atd.
A dnes z generacie mojho syna kazdy druhy ma nejake alergie, a to poriadne silne(soja, orechy ,laktoza, lepka,paprika, paradajky...)

navik

Rencaa. Píšu, že autizmus môže spôsobiť veľa ortuti v mozgu. Čo plánuješ robiť so svojím synom, aby si mu pomohla?