Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
navik, správna otázka. A teraz sa smejem. Smejem sa a smejem a .... pretože ľudia sú všeliakí. Je to skvelé. (Dúfam, že nepôsobím vyšinuto. Ale nech. Za tú radosť to stojí.)
Rencaa, ja viem, že si mi odpovedala, to sa akosi bez môjho vedomia poslalo 2X.
inak povedane, je to aj v tom clanku:
Je pochopiteľné, že farmaceutické koncerny sa budú snažiť urobiť čokoľvek, aby si zabezpečili čo najväčšie zisky. O tom je obchod a podnikanie. Problémom je, že v tomto kšefte nie je žiadna etika a výsledkom sú mŕtvi ľudia. Samotné farmaceutické koncerny za to však neviňme – najväčšiu vinu majú tí, ktorí zastávajú vysoké pozície v spoločnosti na postoch, z ktorých rozhodujú o zdraví miliónov ľudí, ale namiesto zodpovednosti, ľudskosti a morálky ich riadi chamtivosť, sebectvo, neľudskosť vďaka čomu sa zmenili z lekárov na farmaceutických dílerov. Tieto pochybné `autority` nesú hlavnú zodpovednosť za to, že zneužívaním moci a vplyvu, ktoré majú k dispozícii, vytvorili a udržiavajú deštruktívny medicínsky monopol, ktorý v mene uzdravovania a služby verejnosti zabíja. To sú paradoxy...
navik, vyborny clanok odhalujuci taktiku korporacii, z ktorej farmaceutika a cely medicky priemysel nie je nijako vynaty, ako sa vacsina ludi naivne nazdava.
navik, uz som ti odpovedala :)
OK Rencaa, ale načo očkujú, keď očkovaní nevykazujú väčšiu imunitu než neočkovaný? Je to len biznis na úkor ľudského zdravia?
Už viete čo je to duševná choroba? Spôsob, akým sa kupčí z ľudským zdravím, to je jeden z prejavov duševnej choroby. Prečítajte si článok Novodobý hon na čarodejnice: www.mwm.cz
chlorova a bromova dezinfekcia vody v bazene su skodlive pre telo.Karcinogeny.
Jodova, strieborna alebo ultrafialova(ozonova) su dobre.
Jodova(1-2 ppm) je dokonca zdrojom jodu cez kozu, transdermalne.
inak rng by mal zo mna radost :o))
do bazena som kupila chemiu na baze striebra a nie chloru :)
navik, to sa toho spravneho pytas :)))neviem najst jeden zaujimavy clanok, ako fleming ukradol vyskum kolegovi a pritom ho aj prekrutil, ten tvrdil, ze nie bakterie su skodlive ale prostredie je na pricine. cize, stare zname - prevencia!!! fleming na smrtelnej posteli vraj uznal.. ale, vsetci jeho pamataju a oslavuju :(