Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
vidim, ze sa tu rozprudila diskusia farmacia verzus priroda. k tomu len jedno: priroda, priroda a este raz priroda!!!
RENCAA...pytal som sa uz predtym, len odpoved mi nejak unikla, tak skusam este raz :))) po akom case po vysadeni AD si prestala byt unavena??? vdaka.
Renca, este som ju nezacala citat, lebo ju ma akurat niekto pozicanu. Ale uz sa na nu tesim, lebo som velmi zvedava, co to je zac. Ci aj mna tak osvieti ako teba:D
Clovek si ani len neuvedomuje, co vsetko moze dosiahnut. A to len vlastnymi silami. Teda nejde ani tak o uvedomenie si, ale vo vieru.
navik, ja som len z literatury spomenul mozne priciny depresie, hlavne hromady roznych neurotransmiterov, od mineralov, cez choliny, noradrenalin, serotonin,neurohormony, fosfolipidy,, niektore lipidy(epa, dha...), GABA a ine.
Nie je jednoduche najst, co ti v chemii alebo vlastne v biologii mozgu chyba.
Ale pevne verim, ze to postupne najdes.
Keby boli nejake spolahlive a nedestruktivne testy na hladiny roznych neurotransmiterov v mozgu...
Ale zatial nie su ani nikto poriadne nevie, coho tam kolko ma byt a naviac to moze byt silne individualne...
Takze nam nezostava nic ine, nez na sebe skusat latky, ktore su schvalene ako potravinove doplnky(teda nie nebezpecne) az kym nenatrafis na spravny/spravne.
Napadá mi tucet uštipačných odpovedí. Ale kto sa pýta, už má nápad. Takže?
RNG, ako zistím, čo spôsobuje moju chorobu, keď mám napríklad všetko v normále, ale som na niečo precitlivelý. Však to je obrovské množstvo možností, na ktoré môžem byť precitlivelý. Existuje tu vôbec nejaké riešenie?
Najväčšou tragédiou je, keď vysokopostavený predstaviteľ povie, že má zodpovednosť. Akosi ale zabudne na to, že nestačí mať len zodpovednosť, ale že treba byť aj zodpovedný.
Aj vyspelá demokracia povoľuje zločiny voči ľuďom. V niektorých prípadoch ich aj podporuje.
Myslím si, že od čias Koperníka sa vo vede nič nezmenilo. Viď príklad:
Objavil som veľké množstvo medicínskych publikácií, ktoré dokumen-
tujú poškodenia po očkovaní. Spoznal som Giorgia Tremante, otca dvoch
detí, ktoré umreli po očkovaní a tretieho Alberta napojeného sedem rokov
permanentne na dýchací prístroj. Je to príbeh, ktorý si Taliansko musí
pamätať ako hanbu Talianska. Po tom, čo tomuto otcovi prvé dieťa zom-
relo po očkovaní, odmietol svoje dvojičky dať očkovať. Odviedli ich kara-
binieri na očkovanie nasilu. Jedno pri tom zomrelo, druhé ostalo doživotne
ťažko zdravotne postihnuté. Giorgio mi povedal, že ho zdravotnícke au-
tority prenasledovali. Nechcel som tomu uveriť. Po niekoľkých mesiacoch
som bol pozvaný na kongres (konvet) organizovaný Janovskou univerzitou,
kam boli pozvaní aj známi pediatri, imunológovia, hygienici z Talianska.
Prezentoval som 48 štúdií prípadov postvakcinálnych cerebropatií, medzi ni-
mi i dva prípady autizmu. Hľadal som spoluprácu, ponúkol som dokumenty
na spoluprácu, na štúdium. Odpoveď bola nasledovná — formou profe-
sionálnych vyhrážok: Mali by ti zakázať rozprávať! Očkovanie zachráni-
lo ľudstvo, nie je nebezpečné, ty si terorista! Odvtedy sa rozpútala proti
mojej osobe vojna bez hraníc. Pacientov mi pribúdalo, no urážal ma far-
maceutický aparát prostredníctvom kolegov sponzorovaných nadnárodnými
farmaceutickými firmami.
Najviac sa klame v tom, že sa neklame.