Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

RNG

navik, no problem.
Kapsule damiany z Good and Natural su len mlete listy, podobne aj caj z firmy Rain-tree. Takze zrovnavame obrazne povedane jablka s jablkami a nie s hruskami.

navik

Elessar. Moja derealizácia je rezistentná voči akejkoľvek forme myslenia. Môžem sa aj na hlavu postaviť, má svoj režim. Keď chce, tak sa zosilní a keď chce tak sa zoslabí. A moje myslenie s tým nemá absolútne nič spoločné. Len sa prizerá tomu, keď je zlepšenie, rovnako ako sa prizerá tomu, keď je zhoršenie. Nemá na to absolútne žiadny vplyv.

navik

RNG, prepáč, ja som to nemyslel tak jednoducho, to by som si spočítal aj sám. Skôr ma zaujíma komlexná účinnosť. V kapsliach sa nachádza extrakt z biliny(údajne je užívaná časť list), a predpokladám, že čaj z Damiány je rozdrvený list, ktorý sa zaleje vriacou vodou. Nie je predsa len účinnejšia surová verzia v kapsliach? Neznehodnotia sa varením niektoré dôležité účinné zložky z Damiány? Pri ľubovníku napríklad 300mg extraktu v kapsliach je úšinnejší, než 1000mg čajoviny.

rencaa

elessar, ako dlho po? co ti ja viem? ked u mnas a ani neda presne povedat kedy som vysadila. posledne dva mesiace som uz uzivala dost nepravidelne, a po vysadeni som zacala s tym detoxom a cca 2 tyzdne potom to prislo, ale brala som aj EPA, stressB, ultra klb6,
musim sa priznat, ze z toho prekmitu uz som asi von a som na normale, obcas sa asi prilis pozorujem a pripada mi to oproti tomu pozitivnemu prekmitu ako minus.. ale zas ked spomeniem na zombie na jar.. mam k nej veeeeeeeeeeelmi daleko :)
ale ved samam vravim, nie je kazdy den nedela, dokonca postavenie planet vravi svoje :)) a mozno som trochu sklucena z novej ulohy v praci, zas sa musim norit do uplne neznamej casti rozsiahleho sw.. a mam aj termin.. no a proste sa mi nechce :o)) nedavno co som mala jeden zaberak, no ale co ine mi zostava, to zvladnem!!! ;)

RNG

vsetko v kapsulich je drahsie, ako v prasku(an na vynimky.
100 x0.45 gramu=45 gramov za 90 korun
454 gramov za 630 korun

navik

Elessar. Tu sa nerozprúdila len debata syntetika a príroda, ale zdravé a choré myslenie. Dúfam, že si pochopil, čo som tým mal na mysli.

navik

Elessar. Ty si utopista, keď si myslíš, že myslením dokážeš zvládnuť všetky telesné problémy. Mňa už tento utopizmus prešiel, lebo som sa dostal až na hranicu svojej mysle. Ďalej už cesta neviedla. Tým nemyslím jednu cestu mysle, ale všetky, čo ťa len dokážu napadnúť. Kedy prejdeš, zo syntetiky na prírodu, keď hovoríš jednoznačne príroda, príroda, priroda? Naozaj si myslíš, že by rýchlejší prechod zo syntetiky na prírodu bol pre teba nepríjemný? Čo keby si na vykrytie prípadnej nepríjemnosti použil už práve spomínanú myseľ, o ktorej si myslíš, aspoň som to tak pochopil, že by to mala dokázať?

navik

RNG. Všimol som si, že máš v ponuke Damiánu čaj za 630 sk a Damiana Leaves 450 mg capsule 100ks za 90 sk. Je výhodnejšie kúpiť čaj, alebo kapsle?

elessar

FACE OF AGONY...zdravim ta zo zvolena :)))
...ano pred casom som dospel k tomu istemu poznaniu a uz som ho tu parkrat aj prezentoval...ludstvo dostalo obrovske moznosti prostrednictvom toho, ze mu bolo umoznene MYSLIET...a tym myslim MYSLIET, nie mysliet :)))
...podla mna je clovek vsemocny a prostrednictvom svojho myslenia dokaze vsetko. preco sa to v niektorych pripadoch nedari??? NAVI tvrdi, ze samotne myslenie moze pomoct, ale casto nestaci na vyriesenie celeho problemu. ja vidim limity iba v tom, ze sme este stale neprisli do dosledkov na to, ako to MYSLENIE pouzivat. a preto hor sa do vyucby o vlastnom ja :)))