Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
Tak ja to niekomu dam prelozit a napisem ti, ci tam bolo nieco zaujimave, co sa tyka derealizacie...Co vsetko si skusal v suvislosti s tym??
Palma. Neviem, ako si k tomu dospela, že mám kadejakých známych, ktorý mi z radosťou preložia to, čo si mi poslala.
Ahoj,navy, ty mas kadejakych znamych co prekladaju z anglictiny, nech ti pozru nieco zaujimave na stranke:
www.medicineanswers.net
Palma, máš na to právo.
Navy, nesuhlasim a ani s tou blbostou co si napisal v jednej rubrike na margo krestanstva...
Rozhodnutie: Keďže v poslednej dobe mávam stavy zlepšenia, kedy si vlastne uvedomujem, ako som vzdialený od normálneho života, a následne mávam zhoršenia späť, a mne sa už späť nechce, pretože som už unavený, a mne sa už nechce žiť v takom stave, rozhodol som sa, že ak sa do pol roka môj zdravotný stav nezlepší do takej miery, že bude príjemnejšie žiť, ako nežiť, pôjdem do Švajčiarska na eutanáziu. V tomto prípade to nebude trest smrti, ale odmena smrti. Odmena smrti je vtedy, keď je smrť príjemnejšia, než život. Tridsať rokov žijem v stave, kedy je smrť príjemnejšia ako život, takže ak sa mi to do pol roka nepodarí, smrť bude pre mňa vykúpením, z tohoto nepríjemného života. Moje optimistické prejavy zlepšenia boli pravdivé, ale ich skutočná hodnota na to, aby bol život príjemnejší než smrť, je príliš malá. Takže uvidíme.
Clanok o vplyve farieb na psychiku: www.primar.sk
Fidorka, je to kniha od-Miguel Ruiz-Štyri dohody : kniha múdrosti starých Toltékov
face of agony, prosím ťa o akú knihu sa jedná, ktorú si spomínala že sa chystáš čítať? keďže tak pozitívne vplýva na psychiku tiež by som mala záujem si ju prečítať, mohla by si mi prosím ťa napísať názov knihy a meno autora? ďakujem.