Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
navi, aj ma to napadlo ;)
Prepáč Rencaa. Registrovaný som prečítal ako rezignovaný. To sa stáva.
Toto sú vety z príspevku www.help24.cz
Utrpení, které lidé se syndromem prožívají, je ohromné a těžko představitelné. Svůj stav přirovnávají ke smrti zaživa, což přirozeně silně zasahuje do jejich mezilidských vztahů. Přesto zpravidla žijí běžný život, své obtíže tají a okolí o jejich problémech nemá ani tušení.
navi, kde pisem o rezignacii?
Rencaa, nemám v sebe ani kúsok rezignovanosti.( Rencaa, ponor si hlavu do vody, a skús, ako dlho v nej vydržíš. Ak si hlavu vytiahneš v dobe, keď už ťa chytajú mdloby, je to rezignácia?)
RNG. Nie som ani zbabelec, ani hlupák. Som človek, ktorý je už unavený svojou chorobou do takej miery, že nádej blízkej smrti, alebo uzdravenia, mi dáva ešte silu na pol roka, ktorú by som inak nemal, keby som sa takto nerozhodol. Takže len vďaka tomuto rozhodnutiu mám ešte silu na pol roka.
Nemám v sebe ani kúsok pesimizmu, skôr naopak. Toto rozhodnutie mi vlialo zasa optimizmu na pol roka.
Elessar. Myslením dokážeš ovládať svoju emocionalitu. To som už zvládol. Čo iné by som sa mal myslením ešte naučiť ovládať?
Elessar. Som racionálny človek, takže nikdy by som sa nerozhodol pre eutanáziu, keby som mal pocit, že som nevyskúšal všetky reálne možnosti pomoci. Toto rozhodnutie nieje skratové.
Palma. Akupunktúru som skúšal asi pred 25 rokmi.
Palma, zaregistroval som sa ako Navy, pretože meno Navi niekto zaregistroval, takže ho už nemôžem používať. Medzi tým som používal oslovenie Navik.
Rencaa, zodpovednosť za rodinu som nestratil, ale aj tu musí byť určitá rovnováha.