Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

elessar

FACE...myslim, ze moja unava nema suvis s AD, ale s depresiou. asi bude symptomom depresie...aj ked nie najhorsim, ale rozhodne neprijemnym.

elessar

OOO...presne davkovanie ti nikto nepovie. vsetci sme individualni a nase telo nefunguju uplne rovnako. ak si vysadila vsetky doplnky, skus ich po case opat zacat brat a sledovat co to urobi...najprve jednu kapsulku, ak nepomoze, tak dalsiu a podobne. sama musis prist na to, aka je pre teba najvyhodnejsia davka, priapadne kombinacia a pod.
...no a s tym predavkovanim je to rovnake...ak sa predavkujes, urcite to pocitis (vsak to sama dobre vies).

face of agony

Elessar, aj ja som nedavno premyslala, ci to, co robime je spravne. To, ze vysadzujeme AD a presedlavame na doplnky. Ale to sa snad dozvieme az casom. Ale nemyslim si, ze sme psychotici. Ved to je podla mna len chvalihodne, ze si chceme pomoct. Ked nepomoze doktor, pomoze priroda. Aspon, u mna to tak je. A s tou unavou. Teraz bolo asi take obdobie, lebo vela ludi v mojom okoli sa citilo presne ako ty. Dokonca aj ja. Kazdy den uz dva roky vstavam bez problemov o piatej a v poslednom case sa to jednoducho nedalo. Budik mi mohol zvonit stale a ja nic. Ale mozno to ma nejaky suvis aj AD. Ja uzivam 5-HTP 1-2x denne a SJW 2-3x. A citim sa velmi dobre uz dlhsi cas. Ale asi tak tyzden som branie doplnkov zanedbavala s tym, ze uz som v pohode, tak ich nepotrebujem. Ale to bola chyba, lebo sa zas objavila silna depresia. Ale ako som si dala doplnky, tak sa to za par hodin dalo doporiadku. Takze kombinaciu 5-HTP a SJW len odporucam:)

rencaa

ja som bola unavena par poslednych dni. dnes rano sa objavila pricina, nastupili moje dni.
od zajtra si beriem dovolenku, idem dcere na vernisaz absolventsku a v piatok promocie. idem ju aj trochu povzbudit, predvcerom sa rozistla s priatelom po 5r. taky paradox, skoncila skolu a skoncil sa aj vztah