Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

Navy

Česi vynašli vakcínu na borelozu. Dúfam, že bude mať rovnaké vedľajšie účinky a účinnosť ako ostatné vakcíny testované na človeku.

RNG

zaza.ked tvoja mama trpi uz vyse 5 rokov a nijak sa jej to nezlepsuje,tak asi tri lekari nevedia, co s tym....
Treba pozriet na inych lekarov , co vedia co s tym, napr dr Joanne Whittaker, co si to vyliecila sama a stovkam-mozno tisicom inych.
trochu informacii na to napr v tychto:
www.springboard4health.com

zaza

RNG,mám vytlačenú stránku ako a čo užívať-zhruba pred dvoma týždňami ste mi písali.Určite to bude brať ,no neviem či ju nepošlú na neurologiu na "preliečenie" takže sa to asi oddiali.Inak velmi ďakujem za rady.

zaza

RNG,mám vytlačenú stránku ako a čo užívať-zhruba pred dvoma týždňami ste mi písali.Určite to bude brať ,no neviem či ju nepošlú na neurologiu na "preliečenie" takže sa to asi oddiali.Inak velmi ďakujem za rady.

zaza

zaza

RNG

zaza, v teme Autoimunne aj inych na boreliozu som uviedol velmi ucinne osvecene prostriedky z prirody na vyliecenie boreliozy. Su to Vilcacora a vytazok z nej Samento, extrakt z olivovych listov,, pripadne GSE.
Podla dr Whittaker, ktora tiez trpela na neuroboreliozu a bola 15 rokov vo vozicku Samento je vysokoucinne.
Poskodene nervy sa daju vyhojit velkymi davkami rybacich olejov, hlavne koncentrat MaxEPA. Berie sa minimum 9 gramov denne(1 lyzica), tj 3x3 kapsule minimum.Max je 20 gramov denne, vyssie davky zacinaju prilis riedit krv.
...
Inac mimochodom, rybacie oleje sa daju pouzivat na riedenie krvi miesto skodlivych warfrinov a coumadinov. Zaroven su protizapalove.

RNG

Na take normalne branie guarany staci kavova lyzicka na caj. Intenzivne branie je asi polievkova lyzica(6 gramov)
V polievkovej lyzici je teda zhruba 180 mg kofeinu, to je tolko ako 3 silne kavy. Viac by som neodporucal.
Na intenzivne chudnutie sa berie ale takato davka az 3 krat denne, ale osobne by som tretiu na noc nikdy nebral, lebo nezaspis.
Nie som extra priatelom velkych davok stimulantov, radsej menej a castejsie.

zaza

Navy,moja mama má ťažkú neuroboreliozu,dnes doužívala antibiotiká,injekcie od bolesti ale nič nezabralo,naďalej trpí silnými bolesťami teraz pre zmenu pod lopatkou.Je veľmi ťažké pozerať sa na ňu ako trpí.Minulý týždeň som objednávala nejaké veci no vilk.práve nemali ale určite ju objednám.Zajtra s ňou idem na infektologiu a uvidím čo bude ďalej,len dúfam,že do rána to vydrží-bože ja už som psych.na dne.Musím sa spýtať RNG či to môže užívať spolu s antibiot.adalšími liekmi

Navy

Zaza. Berie tvoja mamina niečo z toho, čo ti radil RNG? Ja som to podchytil v prvom štádiu, takže na kĺby sa mi to ešte nedostalo. Ak by som nebral Vilcacoru atď, tak ani neviem, že nejakú boreliózu mám.