Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

Navy

Sony, cvrkni si Guaranu, ale len tak skusmo, aby si nevyčerpal všetku šťavu zo seba skôr, než ju doplníš. RNG, čo povieš, jedna pilulka denne môže?

zaza

navy,ako si na tom s boreliozou?Máš nejaké bolesti alebo iné príznaky?Pomáha ti vilcacora?Pýtam sa preto,lebo mama má bor.už asi 5 rokov a teraz je to zúfalé-bolesti atď...

sony

S tym pocasim to asi nieco bude, lebo ja sa tiez posledne 2 tyzdne citim velmi unaveny, a aj moja zena, co ked je krajsi den, tak bicykluje. A teraz sa vobec nemoze prinutit, lebo je stale unavena a nevladna. A ani potravinove doplnky tak namna neucinkuju ako predtym, citim sa mizerne. Musim si zvysovat davky. Takze s tou unavou v tom nieste sami.

face of agony

Prezivam teraz zvlastne obdobie. Rano nedokazem vstat, pridem domov, hned si lahnem a spim a v noci bludim a rozmyslam o debilinach. Uz mi zdochla aj kvetinka v izbe, lebo nemam zaujem ani silu sa o nu starat. A to nehovorim este o psovi. Vkuse sedim na nete, lebo to je jedine co vladzem, hladam pomoc. Ale tu sa ju asi nahladam. Mam zo seba velmi zly pocit, neviem, ci niekto zazivate nieco podobne, ci to chapete. Je to klise, ale uz fakt nevidim zmysel zivota. Chcela by som sa zmenit, ale nemam na to dost pevnu volu. A to ma velmi deprimuje. Budu prazdniny a bojim sa toho, ze nebudem nic robit, ani chodit von a to ma dovedie do este vacsej depresii. Rozmyslala som o lieceni, ale caka ma matura a prijimacky na VS a ja sa potrebujem pripravit. Ale neviem, ci to zvladnem. Co mam robit? :( Pomozte mi!

face of agony

ooo, pre mna to vobec nie je velka davka. Lebo to beriem rano, naobed a vecer. Ako to vyzeralo, ked si sa predavkoval/a?