Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

zaza

RNG-už to mám preložené aj prečítané.No je to pliaga tá borelioza a veta,že Lym.borel.je najrýchlejšie rastúca epidémia na svete ma fakt dorazila.Načo čaká naše zdravotníctvo?Oni takéto články nečítajú?Radšej z človeka urobia blázna alebo hypochondra ked nevedia ako dalej.

zaza

RNG-Tá stránka je určite skvelá ale moja angličtina nedostačujúca,dnes to bol zase horor,naozaj naši lekári sú úplne bezradní-nevedia ako ďalej ja sa spolieham už len na vaše rady,práve idem volať do Lučenca

Navy

RNG. Kúpil som si arašidové maslo, ktoré američania tak chvália, a bez ktorého nevedia žiť. Nemajú oni nejaké divné chute? Tebe to chutí?

Navy

Ako dosiahnúť, aby mala depresia čo najmenší dosah na človeka? Treba vo svojom vedomí utlmiť všetko, čo by prejav depresie zosilňovalo. Ja to používam na derealizáciu, aby som trpel čo najmenej.

Navy

RNG, pokiaľ si nechceme komplikovať život, tak určite. Len by ma zaujímalo, kto hodnotí účinnosť vakcíny pred vyrobením, a dáva súhlas na jej použitie. Akú kvalifikáciu majú takýto ľudia, keď sa nakoniec zistí, že žiť s očkovaním je väčší sajrajt, než žiť bez neho. Neohúri túto komisiu už len fakt, že konečne má niekto odvahu prihlásiť očkovaciu látku na výrobu? A ostatné že nieje dôležité?

Navy

RNG. Potrebujem poradiť dávkovanie: Graviola (derealizácia), Colostrum(derealizácia),
GSE(borelioza)
Damián kapsle 450mg(derealizácia)
Ďakujem.

monika99

skus brat nejake vitaminy,take stavy ako pocitujes ma skoro kazdy clovek v roznych obdobiach zivota,najdi si najaky konicek-sport a podobne.....