Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

Navy

Ja mám pocit, akoby tu chorobu niekto riadil. Keď sa mi trochu polepší, tak sa postará o to, aby sa mi zasa pohoršilo.

Navy

Kaki. Skús St.Johns Wort od www.doplnky.sk . Je minimálne tak účinný, ako syntetické, podľa mňa ešte viac. Svoje ti k tomu môže ešte povedať Face of agony. Na úzkosť a napätie je dobrá kyselina gabamaslová. -odkaz odstránený-

RNG

kaki, lepsie je nieco zobrat, ako nic. Ale v tejto teme je viacero dobrych prirodnych produktov, ktore ucinkuju rovnako ucinne a mozno i lepsie, ako synteticke drogy a bez bocnych ucinkov, pokial ich nepredavkujes.

kaki

ahojte vysadila somskoro pred rokomlieky lexaurin a serlift vsetko bolo oki pokym neprisli problemy a ich kopenie atd , skoro mi sestra po operacii zomrela pred ocami, skola, vztahy atd bolo toho vela a zas je hrca v krku a cesta k psych. a liekom ...stalo sa to uz niekomu ,,xela soms tým skoncit ale proste pre mna su tie 2 mg ako zazrak proste vymenena schpna zit , hlavne jest cez tu hrcu. nevedela som sa ubranit problemom a som citliva takze vybuchlo to zas .Nehambim sa za to lebo xem zit. Kto ma potesi? ze to je ok ?dakujem

Navy

Skúsim si ešte vybaviť invalidný dôchodok, možno mi to pomôže. Pracovať s touto chorobou je už pre mňa vyčerpávajúce.

Navy

Palma. Medzi nádejou, a schopnosťou vydržať existuje nejaký vzťah. Nádej som mal 30 rokov. Ja verím tomu, že sa môže niečo objaviť, čo zaberie, problém je v tom, že už nevládzem.

palma111

Aj tak o tom neuvazuj, clovek vzdy moze mat nadej, ze sa to zlepsi alebo sa najde novy ci uz synteticky liek alebo prir. produkt a budes zit zas plnohodnotne. Je to rozhodnutie pod tlakom choroby. Keby to tak riesili vsetci vo svete co maju derealizaciu, vela ludi by prislo o svojich blizkych, o ktorych nechcu prist...