Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

RNG

navy, opatrne s tymi zrychlovacmi metabolizmu=stimulatormi. Po prilisnej stimulacii nastava depresia. Telo ma len urcite mnozstvo materialov k dispozicii, ked ich zacnes prudko minat, dospejes k nedostatku a telo vypina=depresia.To je podstata aj napr bipolarnej poruchy, kde sa strieda extremna aktivita s vycerpanim=depresiou.Tam je to ale porucha samovolna, nie umelo navedena.
.......
Takze odporucam mensie davky stimulantov a len vtedy, ked to telo potrebuje, nie cely cas.
Ja to mam uz vyskusane este z mojich studentskych casov(kava, dexfenmetrazin)

Navy

S tou eutanáziou ste mali pravdu. Vždy treba človeku pomôcť k čo najlepšiemu vedomiu, a nie k bezvedomiu:-))).

Navy

Nepripúšťajte si nič, čo by vám mohlo spôsobiť depresiu. Ani samých seba. ostatné nechajte na organizmus. Guarana je fakt dobrá na energiu. Kypí zo mňa ako z hrnca. Žiadny dôchodok nebude:-)))

rencaa

navy, no hura :)
trochu som citala, zarezonovala myslienka, ako pisal elessar, nerypat sa v tom prilis, nechat hlavu odpocivat :))
drzim palce, fest ;)

RNG

to vytlacanie magnezia vapnikom celkom nekupim. Nestudoval som chemiu vcera, ale magnezium je reaktivnejsie, nez kalcium, tj sa skorej naviaze a absorbuje ako kalcium a nie naopak.
Zmesy na kosti ale vyvijali v laboratoriach s prihliadanim na absorbciu a zabudovanie do tela a na trhu su dnes take, ktore boli v tychto testoch uspesne, tj vylucilo sa ovela menej, nez pokusne subjekty dostali v doplnkoch do tela.
Teorie na absorbciu su rozne ale vyskumom a praksou potvrdene absorbcie su fakt, nie teorie.
To, ze sa to v minulosti pisalo v rozlicnych knihach nie je dokazom, ze to je naozaj fakt., V minulosti sa popisalo vselico bez dokazov. Znama autorita to dala do knih a vsetci ostatni padli pred nou na ksicht.
Tak to bolo s vitaminom C, E, D, jodom, draslikom a inymi, co dnes povacsine vieme, ze to boli nespravne cisla vycicane z prsta, hoci nie hocijakeho prsta, ale svetoznamej autority.

Navy

Dnes je bežné, že sa horčík mieša spolu s vápnikom do jednej tabletky. Tu je ale názor, že ak chceme využiť plnú kapacitu horčíka, nemali by sme ho miešať s vápnikom do intervalu jednej hodiny. mail.atlas.sk