Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
Podľa mňa je dôležité, naučiť sa ovládať chémiu v mozgu. Treba si uvedomiť, že aj naše "ja", je chémia s ktorou sa treba naučiť pracovať. Blokovaním negatív, ktoré spôsobujú depresiu, sa blokuje chémia, a ďalej sa uvidí...
Začínam sa dostávať do fázy, kedy mi derealizácia nevadí. Skúste to isté s depresiou, ak chcete.
GSE od firmy NutriBiotic prichadza vo forme kvapiek(33% citricidalu ) alebo tabletiek a kapsul,
125 mg obsahuje ekvivalent 12 az 15 kvapiek,
250 mg ekvivalent 25 kvapiek tekuteho GSE.
GSE vyrobky inych firiem nepouzivaju povodny citricidal, takze odporucam radsej firmu NutriBiotic.
Takze si to mozes prepocitat , ci beries tabletky kapsule ci kvapky.
Odporucam 30 az 90 kvapiek pre dospeleho. Predavkovat sa neda, lebo toxicka hladina je vyse 30 000 kvapiek denne(4 g citricidalu na kg vahy, podla dat vyrobcu citricidalu, BioChem research)
RNG, GSE je v tabletkách 125 mg.
Čím mám slabšiu derealizáciu, tým mi pripadajú moje otázky hlúpejšie, ale nevadí, toto sa týka boreliózy a nie derealizácie. GSE nieje v kvapkách, ale v pirulách. 125mg. Takže koľko?
Derealizáciu odstraňuje, keď otupíte svoje ja. Mám prvé výsledky.
zaza, otazka je sirsia, na co caka celosvetove zdravotnictvo????
Borelioza, chlamidie a rozne virusy sa epidemicky siria. Aspon ze priroda nam dava do ruk zbrane proti nim, ked farmaceuti este nevymysleli, ako by sa dalo na tom zarobit a zaroven pripadne aj vyliecit, alebo este lepsie, donekonecna bojovat proti symptomom za drahe peniaze.
Arasidove maslo(peanut butter), je velmi vyzivne, ale lepi sa osklivo na pusu. S tym treba zrejme vyrast, aby si to mal rad. Ja to len tolerujem.
navy, na schvalovanie vakcin nevplyva len odbornost komisii, ale aj ekonomika a politicke vplyvy.
A tomu sa podriadia casto aj oficialne uverejnene vysledky vyskumov(falsovanie, potlacanie zlych nasledkov atd)
Navi, na derealizaciu nepoznam dacky, ale na liecbu napr rakoviny a inych ti mozem napisat.
Graviola 1 polievkova lyzica, zavarit do pol litra vody povarit 5 minut, prikryte luhovat cez noc, zliat, nefiltrovat, ochutit a postupne pit pocas dna.
po dvoch tyzdnoch brania musis zacat brat aj probiotika, lebo graviola potlaca aj uzitiocne crevne bakterie.
Collostrum sa berie intenzivne(nebezpecne choroby a nakazy) 3x10 gramov, preventivne staci 3x2 gramy a mozno i menej.
GSE 60 kvapiek do litra vody
Samento 2x10 kvapiek alebo caj z Vilcacory, 2 lyzice byliny zavarit.
Myslim ze by sa to dalo skombinovat s graviolou, pripadne mozno aj GSE?
...
Nikde som nenasiel davky na derealizaciu, tak treba vist z inych davkovani na zaciatok a zistit, co to telu urobi.