Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

luciano

Môžem povedať, že depresiu som si uvedomoval až moc dobre, ale psychotickú odchýlku mi zistili na základe testov. Mariaa ja som sa najedol už strašne veľa rôznych potravinových doplnkov, ale účinky neboli žiadne. Som dosť starý vzhľadom na to, čo všetko som v živote preskákal, ale dosť mladý na to, aby som sa považoval za starého./47/

Navy

Luciano. Zakladný rozdiel medzi neurózou a psychózou je v uvedomení si choroby. Ty si si chorobu neuvedomoval. Musel ti niekto povedať, že ju máš?

luciano

ale spokojnosť je synonymum šťastia nie? Mariaa ku mne prišla depresia bez príčiny, ja si na nič nemôžem sťažovať, mám lásku, zdravie, dobré povolanie a som bohatý, napriek tomu ma depresia v plnej sile zasiahla. Hovorí sa, že všetko má nejaké skryté príčiny, ale v mojom prípade si myslím, že mám narušenú biochémiu mozgu nič viac, nič menej...

[zruseny12]

ooo,no ja som tiez nad tym uvazovala,stastny clovek uplne nemusi byt v zivote,staci ak bude v zivote spokojny...