Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
mariaa ja sa teším pomerne výbornému zdraviu, mojou jedinou chorobou je ťažká psychotická depresia
tak to skúsme takto - čo to vlastne je šťastie? a naozaj je cieľom života byť šťastný?
a aku chorobu mas?ak mozem vediet?
zmierenie s tým, že už nikdy nebudem šťastný ma naplní šťastím...?
navy presne...tiez som jeden cas stale myslela na chorobu,ze budem trpiet do konca zivota,a jedneho krasneho dna som si povedala,ze zacnem nieco preto robit a zmenila som myslenie atd.a zabralo,len LUCIANO,mozno si nemoze pomoct preto ma problem,lebo ked cloveka vsetko boli a nemoze si s tym pomoct,tazko sa moze s chorobou zmierit ja to poznam...tiez ma vsetko bolelo/sak aj teraz,ale je to uz ina bolest ako predtym/...co ta trapi luciano,ake mas zdr.probl.ak chces o tom pisat...
Špatne som to napísal.Liečiteľné je všetko. Výsledok je ale už niečo iné.
Ups, pardon:)
Podla mna je vsetko liecitelne. Len treba na to vynalozit velke usilie.
Podla mna jevsetko liecitelne. Len treba na to vynalozit velke usilie.
Vidíš, ja už nemám požiadavku zdravia, možno preto som šťastnejší. Zmieril som sa so svojou chorobou a s tým, že nie je liečiteľná. Žije sa mi takto oveľa ľahšie.