Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

[zruseny12]

navy presne...tiez som jeden cas stale myslela na chorobu,ze budem trpiet do konca zivota,a jedneho krasneho dna som si povedala,ze zacnem nieco preto robit a zmenila som myslenie atd.a zabralo,len LUCIANO,mozno si nemoze pomoct preto ma problem,lebo ked cloveka vsetko boli a nemoze si s tym pomoct,tazko sa moze s chorobou zmierit ja to poznam...tiez ma vsetko bolelo/sak aj teraz,ale je to uz ina bolest ako predtym/...co ta trapi luciano,ake mas zdr.probl.ak chces o tom pisat...

Navy

Vidíš, ja už nemám požiadavku zdravia, možno preto som šťastnejší. Zmieril som sa so svojou chorobou a s tým, že nie je liečiteľná. Žije sa mi takto oveľa ľahšie.