Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
no mne keby boli prisli hned na zaciatku, ze sa mi trati vapnik...tak by bolo ok...a aj anemiu mi neliecili...no co uz,hlavne ze som uz s toho vonku...aspon na 90%...
Ľudia urobili z psychických porúch strašiaka. Pritom sa jedná len o fyzické ochorenie v mozgu.
Psychopatia je jednou z najľahších psychických porúch. Ja im môžem len závidieť. Dokonca mnohí lekári to ani za chorobu nepovažujú. Je to podľa nich len povahová odchylka od bežného priemeru. Ja však s nimi nesúhlasím, a hovorím, že sa jedná o duševnú poruchu, a odchyla v povahe už je len dôsledkom tejto poruchy. Poznám osobne nejedného z touto diagnózou. Široká verejnosť zovšeobecnila slovo psychopatia pre nebezpečných ľudí. Skutočnosť je ale iná.
Luciano, kto ti povedal, že vyvýjajú blokátora opiatových receptorov bez tolerancie?
jasne ja som to uz pochopila,ale mne poriadne ani nevysetrili a uz som si chorobu podla nich vymyslela, mne totiz chybali vit. a miner.pomaly 10rokov...a bojovala som s tym dlho...a prave lekari preto takto pisali, lebo sami si nevedeli rady...tak nie je chora a hotovo..a je to psychosomatickeho povodu...jak si vedia lahko zlahcit pracu...a s cloveka urobia psychopata...
Mariaa. Psychosomatického pôvodu znamená, že psychické ochorenie spôsobuje telesné ochorenie, ako napríklad porucha činnosti štítnej žlazy.
Ja ale zastávam teóriu, že aj schizofrénia je psychosomatická, pretože ju spôsobuje telesná dizfunkcia. Aj hlava je súčasťou tela.
Luciano, koľko si mal rokov, keď u teba prepukla choroba. Prišlo to z minúty na minútu, alebo postupne. Prihodila sa nejaká udalosť?
NAVY,ja som raz bola zo stitnou zlazou,a do papierov mi lekarka napisala,ze je to PSYCHOSOMATICKEHO POVODU...kedze som tomu nerozumela tak som dala kamoske aby mi jej synovec prelozil do nasho jazyka...tak mi povedala,ze to nic nie je,ale odvtedy sa na mna divne pozerala...takze...asi viem kde je pricina jej chovania...
LUCIONO,NIE SI STARI URCOTE...JA MAM 40-DCAT ESTE LEN PRED DVOMA NECELKYMO ROKMI SOM BOLA AKO TROSKA,NECHCE SA MI TO TU VYPISOVAT...A DNES VYZERAM,ZE BY SI V ZIVOTE NEPOVEDAL ZE SOM TAK CHORA,HOCI OCI MA PREZRADZJU,LEBO MI OPUCHAJU ZO SPODU...ALE INAK DOPLNKY MI VELMI POMOHLI,ALE SAMOZREJME AJ PRISTUP K ZIVOTU,ZMENA MYSLENIA,DOBRE SA CLOVEK MUSI VYSPAT ATD.NIE SI STARI,ANI OMYLOM...JA MAM TAK STARHO DRUHA-47 A ON STALE HOVORI, ZE MA 35.:0))))......
Tuto píšu, že chýba vedomie ochorenia: sk.wikipedia.org
Mne tiež šmrncli psychotickú diagnózu, pritom som si chorobu vždy uvedomoval.