Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

face of agony

Elessar, prisla na mna taka nostalgia, ked si to napisal. Budis.
Tak ja teraz beriem rano 1/4 welbutrin, vecer zyprexu a amitryptilin. Doplnky beriem takto: rano-5 HTP a SJW, obed-SJW a vecer-to co rano. Citim sa dobre, chodim na psychoterapiu, aj ked mam pocit, ze mi nepomaha, no mozno aj hej, len to tak nevnimam. Pravidelne 3x do tyzdna sportujem (fakt to posobi dobre na psychiku).
A do buducna by som chcela prestat pozerat TV, lebo je to velke zlo, ale zatial sa mi to nedari. A tiez obmedzit net:D A chcem byt v zivote aktivnejsia vo vsetkom pozitivnom.

elessar

...ja mam uz dlhodobejsie taky pocit, ze sme tu na fore k depresii povedali/napisali vsetko, co sa nam zda podstatne a dalej uz akosi nie je o com. teraz uz asi ostava na kazdom z nas, co si z toho vyberie...
...pripadne, co tak este rekapitulacia - co uzivate, kolko, aky je vas momentalny stav a ake su plany do buducnosti (teda myslim aky bude Vas dalsi postup co sa tyka depresie)...samozrejme len ak mate este chut pisat :)))

Navy

RNG. Ak by si začal v blízkej budúcnosti expedovať na Slovensko mulungu, daj vedieť, objednám si. Neobjednám si ho len v tom prípade, že by som úplne vyzdravel. Aj to je možné. Zistil som, že mám naakumulovanej hrozne veľa úzkosti, ktorej sa postupne zbavujem, a má to vplyv aj na derealizáciu.

face of agony

Fiona, tiez ti odporucam 5-HTP a St. Johns Worth. Ja som brala AD(vlastne este beriem minimalne davky) a ziaden efekt, az doplnky mi pomohli. Ale mala som aj nedostatok vitaminov skupiny B a to sposobuje tiez depresiu. Doplnila som si ich a som skoro fit. Teda az tak fit nie, ale je to podstatne lepsie ako na AD:)

ooo

maria nevynechám obed, končím o pol druhej a pôjdem sa najesť s ľuďmi, pri ktorých sa cítim isto a bezpečne

Navy

OOO. Na doplnky.com Gagu ešte nemajú, ale už ju čakajú. Napadol ma taký suchý vtip.
Viete o tom, že aj vnímanie duševne chorých je normálne? V rámci duševnej choroby.