Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
....a necha plynut zivot tak samovolne,hoci musi mat nejaky zmysel, pre co zit...to je jasne...
...NAVY....ale vies,ze je to pravda?/ja tomu verim,prisla som na to aj sama/a aj ten je stastny kto si nestanovi velke ciele...
Najšťastnejší je ten, kto má najmenej požiadaviek. Budha.
Ahojte, sice moc toho nepisem, ale pravidelne citam, mam sa velmi dobre...
To je fayn, ze ti to pomaha.
A teraz je pre nas, depkarov, skvele obdobie. Same slniecko, ktore nam doda trocha optimizmu. Skoda, ze nepoznas. Asi nemam vymyslat a pekne pokracovat v rozrobenej terapii.
FACE...pravdupovediac som nikdy u nijakeho nebol, takze ti asi neporadim. jednoducho chodenie po psychologoch asi nebude moj obklubeny sport :)))
ja som bol dnes nejaky nafigu, tak som si pomohol so st. johns wort a zistil som fajn vec...ucinkuju mi uz 1-2 kapsulky...som rad, ze viem o potrav. doplnkoch :)))
Ahoj, Elessar. No ako? Vies co, chcela som sa ta spytat, ci nevies o nejakom dobrom psychologovi vo ZV?
PALMA...ako sa ti dari??? davnejsie si nic nepisala...verim, ze vsetko je fajn a slniecko svieti :)))
FACE...vdaka za tu ponuku listkov na topfest, ale ja taketo nemusim. chodil som na jediny festak na slovensku (kurinec - pri rimavskej sobote), kym mi ho nezrusili. odvtedy som nenasiel festak na slovensku, ktory by ma oslovil :)))