Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

[zruseny12]

...NAVY....ale vies,ze je to pravda?/ja tomu verim,prisla som na to aj sama/a aj ten je stastny kto si nestanovi velke ciele...

face of agony

To je fayn, ze ti to pomaha.
A teraz je pre nas, depkarov, skvele obdobie. Same slniecko, ktore nam doda trocha optimizmu. Skoda, ze nepoznas. Asi nemam vymyslat a pekne pokracovat v rozrobenej terapii.

elessar

FACE...pravdupovediac som nikdy u nijakeho nebol, takze ti asi neporadim. jednoducho chodenie po psychologoch asi nebude moj obklubeny sport :)))

elessar

ja som bol dnes nejaky nafigu, tak som si pomohol so st. johns wort a zistil som fajn vec...ucinkuju mi uz 1-2 kapsulky...som rad, ze viem o potrav. doplnkoch :)))

elessar

FACE...vdaka za tu ponuku listkov na topfest, ale ja taketo nemusim. chodil som na jediny festak na slovensku (kurinec - pri rimavskej sobote), kym mi ho nezrusili. odvtedy som nenasiel festak na slovensku, ktory by ma oslovil :)))