Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
GABA a GABA komplex by mali byt kazdy den uz aj v mojich predajniach, , poslal som ju pred vyse dvoma tyzdnami letecky.
Mimochodom tie tvrdenia o "omladzovani" su hlupost. Mucuna pruriens(fazulovina z Afriky podobna konskemu bobu) obsahuje len okolo 3% L-DOPY. Klinicky ucinna davka L-DOPY je 250 az 1000 mg. Az v tychto davkach stimuluje vytvaranie hGH(rastovy hormon) a moze prispiet k spomaleniu starnuceho procesu zrychlenou regeneraciou.
To je ale daleko od tvrdenia, ze omladzuje a davka klinicky ucinna je radove vyssia(1000 krat!), nez co sa v uvedenom preparate pouziva.
10 mg mucuny pruriens obsahuje asi 0.3 mg L-DOPY.
GABA sa v lekárni podľa všetkého kúpiť nedá, ja ju mám odtiaľto: -odkaz odstránený-
Ahojte, neviete mi poradit, ci to GABA sa da kupit aj v lekarni, alebo si to musim len objednat
na pár sekúnd, ale vždy sa to vráti naspäť do roviny premýšľania o tom, ako to skončí a čo sa ešte stane a či skutočne odpadnem... potom sa zas na pár sekúnd dokážem nadýchnuť a povedať si, že je to ok, že viem, čo to je, že to prejde a takto to ide dokola... dnes robím to isté... sústavne bojujem s myšlienkou, že je to tu zas, že mi to istotne zase začína
OOO. Dokážeš vypnúť myslenie, keď dostaneš panický atak?
Tým, že si nebudeme pripúšťať negatívne myšlienky, tým ich nebudeme mať. Horšie je to s pocitmi. Tie si už človek nedokáže vôbec nepripúšťať. To je ako keby sme si nepripúšťali, že nás bolí hlava. Ja som raz machroval u zubárky, že mi nemusí dávať anestetikum, že dokážem potláčať bolesť, a potom som toho ľutoval. Ale hrdinsky som sa tváril, ako že nič.:-)))
Rencaa, tak to je zaujímavé. Mne to zoslabuje derealizáciu a dáva do normálu.
Mno a ja sa to naozaj snažím tak neprežívať, aj sa mi to celkom dobre darilo až do týchto dvoch kolapsov som to dosť dobre zvládala... A prišla som práve z obedu, celé som to porozprávala kolegyni, lebo v práci to nikto nevie a cítim sa bezpečnejšie, keď už o tom vie, veľmi dobre sa k tomu postavila, hold je to psychologička, tak sa to aj očakávalo :)
Navy lenže ja som cipralex brala a pomohol mi, len vravím, že som ho zrejme zle vysadila... nabudúce keď ho budem vysádzať, tak budem pripravená, budem mať nakúpené všetky doplnky a poskúšam :)
Navy lenže oxazepam je návykový a ja to odmietam jesť... radšej sa z toho vyškriabem sama... naozaj si to dávam iba v stave vrcholnej núdze. Áno, tú Gabu som si objednala ja, lenže ja už nemám síl čakať, kým zaberie a či vôbec a skúšať, čo mi zaberie