Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

ooo

ja mám teraz taký stav, že som stále pred odpadnutím a mám úplne nervy z toho, že musím ísť na obed do reštiky, ktorá je 500m, lebo fakt neviem ako sa tam dostanem... jednak sa mi podlamujú nohy a jednak mám pocit, že tú cestu neprežijem, že to určite príde zas... poznáte to?

ooo

to je fajn, takže si odstránila veci, ktoré ti spôsobujú stres? čo ja žiaľ neviem, ktoré to sú... viem, teraz to je moc dobré s frajerom, aleneviem to odstrániť dnes a možno ani o mesiac... ak vôbec... no a AD sa ti podarilo úspešne vysadiť po akom čase? a nemala si už žiadny návrat stavov? a ešte - koľko si to vysádzala, myslím akú dlhú dobu si znižovala dávky?

rencaa

ooo, ja kedze mam problem s krcnou chrbticou som pri tom zachvate hulakala na exa, ze idem isto ochrnut, no fuj, fuj a este raz fuj :)) to bolo.. mala som pocit akoby som stracala kontrolu nad zvieracmi, aj vsetkymi svalmi. naozaj som si nevedela predstavit, ze by mohlo este nieco ine po tom prist ako smrt
obcas ma prepadne pocit hanby, ze ma moj ex zazil v takomto zufalom stave. no ale ked on sa nehanbil kratko na to byt tyzden "nezvestny"... hej.. to bola posledna kvapka a dnes je mi hej :))

rencaa

ooo. mne stacilo raz a urobila som koniec so vsetkym, co sposobovalo depresiu a panicky atak ako sprievodny jav. uz som tu nedavno o tom pisala, ze som si to prelozila ako telesny signal, facka to bola, aby som si prestala ublizovat ;)
potom ma este obcas v stresovych situaciach v praci obchadzali take zimomriavky na chrbte a v hrudniku, ale zopar pozitivnych skusenosti k sebadovere, uz dva roky je pokoj a teraz som uplne bez AD

ooo

Elessar áno, najskôr som vysadila AD, potom nič, potom som skúšala SJW, potom sa sa predávkovala, tak som vysadila aj to a začala postupne zas... potom panický atak, potom dva týždne predýchavania so SJW a oxazepanom a teraz Ďalší atak a návrat k AD... (v skratke)

ooo

Renca môže byť... neustály pocit, že upadáš do bezvedomia... okrem toho som mala hroznú triašku, vôbec neovládaš svoje telo, trasie ťa ako pri zimnici, ale nie je ti zima... zahmlené videnie, derealizácia, neskutočná zožierajúca nervozita, točenie hlavy, únava... neskutočné...