Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
Navy, zialbohu je obrovsky rozdiel medzi hypnotizermi.
A ti, co su velmi ucinni v umiestnovani posthypnotickych pokynov, takych je velmi malo na svete.
Na rozdiel od presvecenia lekarov, ze sa to da naucit, su ludia, co maju na to extremny predpoklad, ostatni su len nauceni z knih, velmi slabo ucinni.
Hypnozu som absolvoval asi pred 25 rokmi. Nič moc.
...pred chvilou som na spektre pozeral dokument, v ktorom chlapik odstranil u pacientky klaustrofobiu prostrednictvom hypnozy. otazka: citali alebo poculi ste o tom, ze tymto sposobom by sa dala odstranit depresia???
OOO... nemusis si kupovat merac, staci, ked zjes kus cokolady... ak to o chvilu neprejde, je to panicky atak.
RNG... medzi panickym atakom a hypoglykemiou je velky rozdiel...zazil som oboje niekolkokrat, hypoglykemia je oproti panickemu ataku len taka prijemna prechadzka po plazi :))) nakolko si diabetik, urcite poznas stavy pri nizkej hladine cukru v krvi...pridaj k tomu zmes totalneho zufalstva, strachu, neuveritelnej uzkosti, pocitu nedostatku vzduchu, tlaku v hrudi a este vela vselijakych inych neprijemnych veci a vyjde ti z toho celkom slusny panicky atak :))) samozrejme robim si srandu, ale realne je to nieco take strasne, ze by som to nikdy neprial ani najvacsiemu nepriatelovi.
OOO... tie tvoje ataky su dost caste...co potrebujes ako prve je urcite upravit chemiu v mozgu...kym zaberu AD, skusaj to cvicenie kedykolvek sa ti bude dat... a tiez neuskodia nejake pozitivne veticky typu...o chvilu bude lepsie...len co zaberu lieky bude to omnoho lepsie...uz to nebude dlho trvat atd. no a najlepsie by bolo, keby si tomu aj trosku verila :)))
mno, u nás je ťažšie ju dostať zrejme... ale nevadí, ja sa k nej dostane :) RNG ja neviem, veď čo si mám kvôli tomu kúpiť ten merač? či ako inak to mám zistiť? Dnes sa mi teda točila brutálne, mám za sebou dva úspešne prekonané a predýchané ataky... jeden v kine a cestou domov, chvíľu to vyzeralo hrozivo, hlava mi išla prasknúť, fakt sa mi točila, totálna derealizácia, ale predýchala som si...
ooo, aky mas cukor v krvi vtedy ked sa ti tak toci hlava?
OOO... ano v podstate je to isty druh autogeneho treningu.
knihu som asi pred mesiacom kupil v blave (teraz neviem ci v panta rei alebo v artfore) bezproblemov.
Ja mám také obdobie, že mi je nonstop zle, poznáte to aj vy? úúúplne stále niečo... točí sa mi hlava, bolí ma, je mi na odpadnutie, slabá som, nevládzem.... brutalita... do toho blbé myšlienky a pocity