Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

elessar

RNG...u niekoho moze byt tetania, panicka porucha, bulimia a ine "odrody" depresie skutocne dosledkom slabej absorpcie zivin z potravy, urcite to vsak podla mna netreba generalizovat. poruchy mozu nastat aj niekde na trase medzi traviacou sustavou a mozgom a my nemusime mat ani tusenie, kde sa skryvaju....co nas privadza opat k tomu istemu...mozme akurat tak skusat, co ktoremu z nas pomoze a riadit sa pritom pokynmi nasho oraganizmu...

elessar

OOO... hnacka je uplne normalny priznak stresu a uzkosti. co je vsak blbe je to, ze pri hnacke sa straca jednak samotna voda velmi potrebna pri prenose roznych latok potrebnych pre organizmus a tiez su z tela doslova vyplavene tieto dolezite latky - v nasom pripade hlavne b vitaminy a tiez viacere mineraly.
...trochu som nad tym rozmyslal a zdielam teoriu RNG. on tvrdi, ze telo sa sa vzdy snazi nejakym sposobom zbavit skodlivych latok, ktore sa donho dostanu. ja pridavam, ze rovnake to bude asi aj zo stresom...je to nieco skodlive a tak sa toho telo snazi nejakym sposobom zbavit. no a v tomto pripade je to hnacka, nadmerne potenie a podobne.

elessar

FACE...ja kym som uplne vysadil AD, tak som sa najskor presvedcil, ze doplnky naozaj funguju (konkretne vtedy 5-htp). no a ked som zistil, ze je 5-htp je este lepsie ako moje AD, tak uz nemalo zmysel brat ich dalej :))) co sa stalo??? po par dnoch alebo tyzdnoch...uz ani neviem...sa objavili priznaky depresie. zacal som experimentovat s doplnkami, skusal som, ktory co urobi a dnes nemam uz ziadny strach, ze by som to bez AD nezvladol. dokonca ked pride "blba nalada" alebo rovno nejake naznaky depresie, uz neberiem ani 5-htp ani st. johns wort, ale pomaham si sam...ako som uz spominal mnohokrat - meditacia, aktivity, ktore mi prinasaju radost no a v neposlednom rade take to "pretahovanie sa" s depresivnymi myslienkami ako ma naucila RONI. zatial som asi uspesnejsi ako dpresia :))) no a viem, ze ak by som to nezvladal, tak stale mam v zasobe aj 5-htp, aj SJW a nebudem vahat ich pouzit :))) pred par dnami som to spominal, ze som dospel k presvedceniu, ze vsetko je to o nas samotnych. je fajn vediet, ze su tu prostriedky, ktorymi si mozeme pomoct a je uplne v poriadku, ked si nimi pomahame. to je vsak iba taka zakladna, nad ktoru by sme mali vystavat nadstavbu z veci, ktore sa ukryvaju v nasom vnutri. marx by mal zo mna radost :)))

RNG

maria, pozri na zlozenie Stress-B plus C, tam mas vsetkych spomenutych dost plus ine.Preto ho odporucam tak vrele na tomto fore.
To iste najdes o mineraloch, kazdy z nich ma svoju funkciu ako neurotrabsmiter a najlepsie su zastupene a absorbovatelne v zmesiach navrhnutych na zabudovanie do tela, tj zmesiach na kosti.

[zruseny12]

ooo,pekny den ti prajem...konecne som sa dostala k PC,uz som ti to mala napisat skor...v knihe JEDLO AKO LIEK A JEDLO AKO JED....SOM NASLA,ZE NEDOSTATOK NIACINU/KYSEL.NIKOTINOVA/KED JE JEJ NEDOSTATOK SPOSOBUJE DEPRESIE A VIT.B6/PYRIDOXIN/-NEDOSTATOK SPOSOBUJE DEPRESIU...BIOTIN-SPOSOBUJE NEDOST.BOLESTI V SVALOCH.
B12-SPOSOBUJE UNAVU-NEDOSTATOK.
RIBOFLAVIN-B2-NEDOSTATOK-POPRASKANE PERY,SCERVENANE OCI,DERMATITIDA,NIEKTORE FORMY MALOKRVNOSTI...NEVIEM CI TI TO POMOZE NA UNAVU...ALE SKUS A DEPRESIU...SKUS SI TIETO VIT.DOPLNIT...PRAJEM VELA STASTIA...

RNG

Navy, zlepsenim travena a absorbcie zivin mozes len ziskat.
Ber na zaciatok 2 betainyHCl a 3 Multienzymi(alebo jeden super Multienzym)s kazdym vacsim jedlom, hlavne tymi co obsahuju vela bielkovin.

face of agony

Navy, normalne som nespala vobec. Ale malo to aj dobru stranku. Videla som najlepsi film, aky som kedy v zivote pozerala. Asi mam trochu prehodeny spanok. A ty co tak skoro rano vstavas? A este k tomu v nedelu.