Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

rencaa

drahi spoludepkari :o))
povie mi niekto nieco k tomuto?
ja som zamilovana :))) on je uzasny, skvely, zabvany.. zda sa, ze ja som ho tiez okuzlila.. :))
ale!!! obcas so mnou lomcuju take stavy, ze rozmyslam, ci mi je toto treba???? bola som na rande, je to uzasne, ale obcas mam taky zaludok na vode. uz som asi stara a nepamatam si ake to byva na zaciatku :o))

roni

elessar, som rada že sa ti darí. Presne ako píšeš,treba mať aj po ruke SJW a 5-HTP, to čo užívaš a v prípade potreby ich použi. U teba sa výsledok určite dostaví, pretože si to dobre pochopil.

ooo je asi na tej dovolenke, na chate, dúfam že sa už lepšie cíti.

RNG

face of agony, vyrobca NBTY predava pod vyse 15timi menami, jedna z nich je aj Good and Natyral, ina je Puritans Pride,Holland and Barrett, Doctor's Trust, Le Naturiste atd.
Takze sa jedna o toho isteho vyrobcu vlastne, len ina farba a meno na nalepke. Zlozenie je to iste.
Nova zasielka 5-HTP nie je 50 mg na kapsulu ale 100 mg, pre to ten rozdiel v cene.

face of agony

RNG, prave mi prisiel 5 - HTP, ktory som si objednala, len ma prekvapilo, ze to bola uplne ina znacka ( Puritan ´s Pride (?)) a je o dost drahsia. Uz nemavate Goods and Natural? Alebo to treba povedat, ked si objednavam?

face of agony

Elessar, ked tak dobre hodnotis tie meditacie, asi by som to chcela vyskusat. Naucil si sa to podla nejakej knihy? Viem, ze raz si spominal tu - Ako sa zbavit stresu a depresie bez liekov. Aj tam to bolo, nie? Alebo mas aj ine zdroje?

face of agony

Rencaa, vola sa - Klub rvacu (alebo Fight club). Bol strasne super, nejdem vam hovorit o com bol, lebo to si treba pozriet. Inak je to psychothriller.

RNG

zialbohu, rozsirovanie udajov z wikipedie niekto blokuje
Jedine, ako sa dostat k nim je cez
www.google.com a zadat tam slovo:
neurotransmitters

RNG

elessar, ludske telo je prilis zlozite na akekolvek generalizacie.Zatial este len tapame, ako vlastne pracuje, co nam treba a co nie. A niekedy mame stastie a narazime na spravny postup pri urcitom jedincavi a snazime sa ho aplikovat na druheho, co je casto uplne nevhodne.
Nuz ale co sa da robit, zatial je to najlepsia metoda.....