Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

Navy

Face, nežne, alebo bežne? Nežné to asi nebolo, osadenstvo si sťažovalo na veľké prevýšenie a strašné teplo. Syn dokonca povedal, že by radšej išiel do školy, než do toho kopca. Ale hore už bolo dobre. Aj tam pofukovalo, takže až také teplo nebolo. Bežne na takéto výlety nechodíme. Moja žena je poloinvalidná po autohavárii, takže dlhé trasy chodiť nemôže, takže s ňou chodím len na bicykel. Toto som bol so sestrou synom a synovcom, ktorí bývajú v Česku, a u nás boli na dovolenke.

[zruseny12]

emma18,skus si kupit B-komplex z lekarne a pre zaciatok forte...a zmen myslenie...nemysli na to,ze sa ti moze nieco stat....mysli na nejake pekn veci...viem ,ze je to velmi tazke...ale ten B-komplex bi ta mal aj upokojit a pomoct...a hlavne pij aj dostatok vody...

face of agony

Jaja, vitaj :)To som rada, ze sa ti tak dari, aj ked mam sem tam stavy. Ale podla tvojich pismenok to vyzera byt znesitelne. Ako bolo v zahranici? Co mas nove?

jaja

ahojte všetci, ako sa tu máte? vrátila som sa zo zahraničia, občas som cítila náznaky psychickej záťaže a príznaky s tým spojené, ale zvládla som to bez dr:-) som so sebou spokojná...

hector

ja by som to osobne nepodcenoval a skusil by som ist za psychiatrom,nemusis hned byt na liekoch,ale taka psychoterapia robi zazraky.Ja som mal depresivne stavy od 17tich rokov ale nikto tomu nevenoval pozornost az som sa v 19tich uplne zosypal a diagnostikovali mi tazke depresivne stavy,co je uz nieco uplne ine a neprajem to nikomu zazit a mozno sa uz z toho nikdy nedostanem,takze ma cakaju lieky cely zivot.Hladaj pomoc rozhodne,ked citis ze to sama nezvladas.Drzim prsty a vela stastia prajem.