Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
elessar: vola sa to lecba bez leku. tak neviem
EMMA 18... ak sa zhoduje autor aj nazov s tym, co som napisal, tak to musi byt ta ista kniha :)))
elessar: nasla som nieco na nete ale neviem ci je to ta kniha ktoru myslis ty.
dakujem elessar, tu knihu by som si velmi rada zohnala.
...som si precital, co som pisal a moze sa zdat, ze ked som bral AD, bol som optimistickejsi. nie je to pravda...teda mozno je :))) ale je to tak aj preto, ze tie AD jednoducho zohravali istu ulohu, aj ked vtedy som si to nepripustal, lepsie povedane, nechcel pripustat. ja sa teraz nestazujem, naopak som velmi rad, ze som synteticke AD vysadil (RNG...velka vdaka)... a snad panbozko da a ja sa k nim uz nikdy viac nebudem musiet vratit. ja mam aj teraz moznost kedykolvek si dat AD (ale prirodne - 5-htp alebo sjw), ale nechcem...chcem to jednoducho vyskusat so svojou hlavou ale ako spravne napisala RONI, to je beh na dlhsiu trat...a ja len dodavam, ze clovek asi musi ratat aj s nejakymi pociatocnymi neuspechmi kym sa mu podari zvitazit. a vitazstvo niekde tam vpredu na mna urcite caka :)))
...mimochodom, podobne zhorsenia stavu som zazival aj ked som uzival synteticke AD, takze moj terajsi stav nie je o nic horsi ako tomu bolo predtym. naopak, ak si dam prirodne prostriedky, viem, ze moj stav bude omnoho lepsi ako ked som uzival syntetiku...uz sa v tom zamotavam, chcel som napisat len tolko, ze prirodne AD su podla mna lepsie ako synteticke, ja som sa vsak rozhodol vykrocil inam a skusit to aj bez tychto. mozno nakoniec zistim, ze to bez nich nejde a tak sa pekne vratim k 5-htp a sjw a bude mi fajn, mam vsak take tusenie, ze to v konecnom dosledku zvladnem aj bez nich. uvidime :)))
PALMA 111...vdaka za opytanie, nemyslim, ze by som sa mal nejako zle, len teraz mam take nejake blbe obdobie...vtedy o tom vsetkom vela premyslam, jedna teoria strieda druhu, viac sa sledujem a tak...asi to nie je dobre, ale niekedy to na mna pride.
EMMA 18... ja by som k tomu b-komplexu skusil prihodit este aj omega 3 vo forme rybieho oleja. 3x3 kapsulky denne. pripadne este aj dobru mineralovu zmes od RNG - a hlavne magnezium... no a ako vzdy vrele odporucam zohnat tuto knihu - david servan schreiber: moc nasho podvedomia. docitas sa tam, ako vlastne depresia "funguje", najdes rady, ktore ti mozu velmi pomoct.
NAVI...ako si pokrocil v hladani dobreho hypnotizera??? ja si myslim, ze toto by mohlo fungovat. ak niekto dokaze cez hypnozu "liecit" fobie, dokonca sa dostat do minulych zivotov, preco by to nemohlo fungovat na depresiu. nase podvedomie je velmi silne, len mam taky pocit, ze ho nevieme poriadne uchopit kvoli nasmu vedomiu. v hypnoze su vedomie a akakolvek logika potlace a podvedomie tak dostava priestor, aby ucinilo napravu. nase vedomie brzdi liecive sily nasho podvedomia. teda tak som to cital a celko mi to dava logiku.
RONI...vdaka za povzbudenie... uz od pondelka som taky nijaky... do nicoho sa mi nechce, ked sa aj do niecoho pustim, tak sa neviem sustredit, najradsej by som cele dni presedel pri telke... nie je to sice depresia, ale tie stavy nie su prijemne, ba dokonca su neprijemne :))) ja asi aj viem z coho to vsetko...su tu objektivne skutocnosti, ktore na mna tlacia a este aj sam na seba vyvijam dost velky tlak...chcem aby vsetko bolo perfektne, aby sa vsetko darilo, no a cim viac sa snazim, tym mi to ide menej. a cas tak strasne rychlo utekaaaaaa.
...no z tohto asi mam tie pocity stresu a pocity vlastnej neschopnosti, ale je to take vseobecne, nie su to konkretne myslienky, ktore by som mohol zachytit, prijat ich, povedat, ze nech sa paci, porozhliadnite sa a potom ich pozorovat ako odchadzaju. totiz oni uz prerastli do pocitov a su take vseobecne, ze s nimi nejak nic neviem urobit...dnes som si uz chcel supnut aj sjw, ale vydrzal som, nakolko sa uz poznam a viem, ze vecer je to uz fajn...no dost bolo dristov, radsej sa idem prepnut do pozitivneho modu :)))
Máte v sebe nejaký blok? Uvoľnite ho, stračne to pomáha. Ale až na druhý deň. Prvý deň je dosť nepríjemný, ale treba to vydržať. Stojí to za to!!!