Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

face of agony

Chudinka moja a čo ťa už nenechá na pokoji? Skús mu vytrhnúť aj ty zub, ha, ako sa mu to bude pacit:DD

roni

face, zdá sa že sme boli o 11:28 obe pri počítači. Ja si užívam tento týždeň každý deň zubára. Po vytrhnutí som ešte dostala aj teploty..:))

roni

emma18, pokiaľ si myslíš že to nezvládneš navštív kľudne psychológa alebo psychiatra. Netráp sa zbytočne. Všetci nie sme rovnakí, každý reagujeme na všetko inak. Je celkom možné že budeš jedna z tých šťastnejších a tvoje problémy sa v krátkom čase vyriešia.

rencaa

face of agony,
nezavid :)) neboj, kazdeho to caka, kazdy ma sancu a ako vravis, treba ju vediet poznat... a drzim to riadne za pacesy, ver mi :)) uz sa to trochu uvolnilo, je to fajnoveeeeee ;)

face of agony

Navy, raz som bola. Ale dopadlo to zle. Ciastocne som si to sposobila aj sama a moja hlupa povaha. Tak sme sa potom rozisli. Ale ja som to cakala, tak ma to ani velmi nezranilo, lebo on ma na to upozornil, ze ma taky problem. No nechcem to tu tak rozoberat. Ale nanho nikdy nezabudnem. No co uz, ako na vsetky prve lasky:)