Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
face, traaaaaaavu? a co som, koza???!!! :O))
emma,nemas za, co...hlavne aby ti pomohli...mne pomohli...mala som velmi malo vit.sk.B a ze je to caste,ze cloveku tieto vit.chybaju nicia sa v tele stressom...vela stastia...
face, chodím na výmenu drene, mala som na koreni hnisavé ložisko,tak snáď to už prejde, užívam ATB.
Reni, smiech lieci. To je dobre. A nepotrebujes ani travu:D hehe
no poviem vám, že to bola psychiatria, medziľudské vzťahy a trable s ex priateľom, ale asi som silnejšia...musím počítať, čo som zameškala tu.
face of agony,
no ved.. presne tak, medzi recou povie vselico :) obcas mam dojem, ze sa pozname 100 rokov a no ale uzasne je, ze si mame stale co povedat, najviac sa mi rata, ze sa pri nom smejem, vela, velmi vela ;)
Inak ak by niekto chcel vyskusat Deprim, tak vam mozem poslat. Raz som si ho kupila, ale nikdy som ho nepouzila, lebo doplnky mi zabrali.
Jeeej, ten je teda zlaty. Ale tak ta ukecanost niekedy nie je na skodu. Aspon nezazijete trapne ticho. A viac sa o nom dozvies a nemusis vstko z neho tahat ako z chlpatej deky:D
mariaa: Dakujem. Skusim teda zatial ten Bkomplex. Nikdy som nijake vitaminy ani nic podobne neuzivala tak snad zaberie. A ece chcem skusit Sedatif PC.
vobec nie kolega, uplne z inej branze :)
pisali sme si strasne dlho - niekolko mesiacov, potom aj telefonovali..
o nieco starsi odo mna, je velmi vtipny, inteligentny, charizmaticky, pozornym jemny.. jedinu vadu som zatial objavila: je ukecany :D ale velmi dobre sa to vsetko, co hovori pocuva
prave mi volal zasa.. ked som polozila zazvonil znovu, aby mi este oznamil, ze co povedal na stretnuti, ze som uzasna zena a ma lubi, je pravda :)) ani necakal ci budem nieco namietat a rychlo zlozil ;)