Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

RNG

mysel je velmi komplikovany system a mnohi ludia maju v nej pochovane plno roznych zablokovanych zlych zazitkov, ktore mozu ovplyvnovat bez uvedomenia si jednotlivca jeho mozgovu cinnost. Prave v tomto dobri hypnotizeri vedia casto pomoct, odblokovat a pripadne nasadit pozitivny trend myslenia(post hypnotic suggestion)
Ale ako som sa uz zmienil, zatial je to na urovni umenia, nie presnej vedy a "umelcov" ucinnych hypnotizerov je malo.
Bezny v skole na hypnozu vytrenovany lekar alebo psycholog ma malu sancu na ucinnu hypnozu.

Navy

Toto je z internetu: Před nedávnem jsem udělal zajímavou zkušenost. Dva roky jsem se léčil pro endogenní depresi, ale žádná antidepresiva nezabíralya. Ze zoufalství jsem navštívil léčitele Hrouska, který mě zhypnotizoval, objevil v mém podvědomí příčinu, pak mě prý "přeprogramoval", alespoň tak mi léčbu vysvětlil. ODešel jsem od něho s velkým pocitem úlevy, deprese se zatím vůbec nevrátily, přitom od doby, co jsem hypnozu podstoupil už neberu vůbec žádná antidepresiva. Zajímalo by mě, jestli někdo z vás má taky zkušenosti s léčbou depresí pomocí hypnozy, nebo je to ejedinělý způsob léčby? diskuse.doktorka.cz

Navy

To, čo sa mi Paulovou metódou podarilo dosiahnúť, je ľahostajnosť k derealizácii. Nemám z nej také nepríjemné stavy, ako som mával, ale derealizáciu to nezoslabilo ani o mak.(Paulova metóda je psychologická metóda na odstránenie derealizácie a depersonalizácie)

face of agony

Navy, ja mam plnu hlavu myslienok a myslienok. Ten tok sa neda zastavit. Uz nemozem kvoli tomu ani spavat. Furt len rozmyslam. Asi by som si mala najst nejaku fyzicku aktivitu. Inak, ta hypnoza ma tiez zaujima, ci by to pomohlo. Vyskusali ste to uz niekto? Prepacte, ak ste to uz pisali, ale nie som tu stale:))) A preto niekedy si nestihnem precitat vsetko.

Navy

To že to ani s tou apatiou voči hypnóze nie je jednostrannou záležitosťou ani v odborných disciplínach, tu je zopár kontaktov: www.plus7dni.sk
diskuse.doktorka.cz
www.help24.cz
dobes.esoteric.cz
www.abcentrum-iq-psychologie-kurzy-kariera.com
Myslím si, že aj tu platí, že niekto je v tom dobrý, niekto menej a niekto vôbec. Diplom psychiatra alebo psychológa ešte nedáva nikomu patent byť dobrým hypnotizérom.

Navy

Ľudia, viete o tom, najpríjemnejšie je o ničom nepremýšťať? Len si tak rochniť a užívať si. Nie, nič som si nedal, len som asi správne naladený.

Navy

Elesar. Vidím, že Ťa s prepáčením serie to, na čo si už ja, pomaly zvykám. Proste sprostosť je na svete dôležitá. Inak by tu asi nebola, čo povieš. Ale je dobre, že v sebe netlmíš emócie. Treba sa vybúriť a bude zas lepšie.
Inak sú extrémisti aj psychiatrii a psychológii. Klasici sa ale k ním moc nehlásia. Napr Jarmon, Moody a iní. Neviem, či z vás niekto čítal napr. knihu Cesty duše od Jarmona. Je až exterémne nevedecká.