Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
sak aj mna vsetko serie, cely zivot stoji za chuju
Navy, no len ako najst ten spravny pristup. Uz som na seba nazlostena, ze sa neviem z toho vymotat. Ja ani v podstate neviem co presne ma trapi, nedokazem sa orientovat v mojom svete. Mozno by bolo vhodne najst pricinu. Ale neviem, ako sa k nej dostat. Mam bicykel. Ale velmi nejazdim. A do lesa sa bojim chodit :D Ale to fakt. Mame tu vela medvedov. Ale chodievam na luky so psom. Tam sa pekne ukludnim. Len niekedy sa neviem dokopat ani pred panelak, nieto este na luku.
Za také dve hodky sadnem na bicykel a idem aspon 70 kiláčov.
Face, pri správnom prístupe môžeš byť úplne bez liekov. Zistil som to na sebe. Ja momentálne neberiem nič, ani potravinové doplnky, a som v poho. Derealizáciu síce mám, ale seriem, s prepáčením pre citlivé povahy, na ňu. Kúrňa, však Ty bývaš v Štiavnici. tam by som bol furt vonku. Šmejdil po lesoch, všetko tam brebrázdil na bicykli aj pešo. Ty nemáš bicykel?
Neberiem AD uz asi 2-3 tyzdne. Mozno je tento moj stav len prechodny. Ved ked som taku dlhu dobu brala to svinstvo, ktore za mna vyrabalo "stastie" a zrazu nedostava svoju davku, tak to asi bude mat nejaky efekt, nie? Mozno si teraz telo zacne samo produkovat tie latky a za kratky cas to bude zasa v poriadku. No uvidim. Dala som si teraz Stress-B, tak uz som trochu kludnejsia:)
Navy, chcela som ist aj preto, lebo potrebujem zmenit prostredie. Tam je nejaky program a hlavne terapie. Doma sa neviem odtrhnut od telky a netu. Nedokazem urobit nieco prospesne. Ale ked som si zhodnotila vsetky pre a proti, tak som si to rozmyslela. Mas pravdu, asi by to bolo take iste. Ziaden efekt. Budem rada, ak pokecame.
Face, neviem, či je dobrý nápad ísť na liečenie. Pozri sa, už si tam bola niekoľkokrát, a výsledok? Myslím si, že sa bude situácia len opakovať. Teraz máš prázdniny, a ty chceš ísť na liečenie? Neni to hriech? Ty v tom vidíš nejakú perspektívu? Skúsme niečo vymyslieť. Večer sa môžem nakontaktovať na ICQ a pokecáme trochu, ak chceš, dobre? Možno niečo perspektívnejšieho objavíme, než je psychiatrická liečebňa. Čo povieš, súhlasíš?
Ahoj Luciano. Ty si hovoril, že čakáš na opiodnýliek bez závislosti. Toto som našiel: Opioidy sa delia na látky s kompletným, alebo s parciálnym (zmiešaným) agonistickým účinkom na opioidné receptory. Z klinického hľadiska
považujeme za mimoriadne významné vyvinutie čistých opioidových antagonistov. Dokážu vytesniť opioidy z receptorov a tak antagonizovať
ich efekt. Nemajú analgetický ani euforizačný efekt, nevzniká riziko návyku. Ich podanie pri intoxikácii opioidmi je život zachraňujúce (naloxon,
naltrexon, nalorfín). U nás sa vydáva len na opioidný recept(môže predpísať len psychiater s oprávnením na liečbu závislostí), v česku sa to dá kúpiť aj na recept bežného psychiatra. Cena jedného balenia je 3000,-Sk. Na akú dobu to stačí neviem, ale keď chceš vedieť viac, spýtaj sa Imra na tejto stránke: derealizacia.wgz.cz
GABA a Gaba komplex niekto?
A co lecitin?
Ako vam pracuju enzymi?
Pomaha alebo nie?
Co tak mineralove doplnky na kosti a sol so znizenym obsahom sodika(38% draslika ako KCl)?
Co tak vitaminy B(B-3, B-6, B12, B15) a protidepresivny D(rybacie oleje)?
Co tak kokosovy olej a CoQ10 na energiu?