Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
Asi máš pravdu Face, ale mne to teraz najviac vyhovuje. Poď na icq, ak sa ti chce.
S tym velmi nesuhlasim. Mozno niekedy je to tak lepsie, ale nie stale:)
Mám taký pocit, že je dobré na všetko sa vykašlať, a len tak žiť.
Na odhlienenie je tiez velmi dobre pit citrusove stavy. Ked som bola mensia, tak som pila tak 1-2 L mlieka denne, k tomu este jogurty a tak. To som si riadne zahlienila organizmus. Prednedavnom som si robila taky detox a tak to islo zo mna von vsetko, ze az. Soplila som niekolko dni vkuse jednu servitku za druhou. Pomohlo mi to. A inak, mliecne vyrobky ak su pasterizovane, tak su uplne bezcenne.
sony na odhlienenie je dobre pre teba SP-ENZYM-kup si ho v lekarni....a len tak mimichodom vapnik dodat mozes aj zeleninou a nemusis pit mlieko....mne tiez chyba vapnik...a v starsom veku skor sposobuje rednutie kosti ako pomaha,aj syry su zle....a PYCNOGENOL JE DOBRY....aj ja mam plno zdr.problemov....ale da sa to zvladnut,ked sa chce hoci je to velmi tazke....vela stastia tim prajem....
Mám taký dotaz: točí sa aj vám hlava? Poznám niekoľko ľudí s diagnostikovanou depresiou, ale o točení hlavy nemajú ani potuchy... ja mám často pocit, že spadnem zo stoličky ako sa mi točí, v hlave mám úplný kolotoč
Ja si myslim, ze ozaj vela psychickych problemov je sposobene zlym travenim a to sposobuje absenciu roznich neurotransmiterov. Ja som za pozitivny pristup k depresii, ale raz ked cloveku cosi chyba, ako naprikld ja mam tiez nedodtatok vapnika a z toho nasledne tetaniu, tak to urcite nedokazem prekonat ziadnym pozitivnym myslenim, nech sa snazik ako chcem. Ja sa totiz citim zle nielen psychicky ale aj fyzicky. Ale uz na tom pracujem dolnkami na zlepsenie travenia a na dodani mineralov. ale napriklad som sa docita, ze zle travenie kravskeho mlieka sposobuje dalsie problemy s travenim a zahlienuje organizmus, lymfaticky system, pluca a dychacie cesty a hlieny su dobry ukryt pre rozne toxiny. A ked ma clovek problemy s plucami, ma z toho tiez depresie. Ja mam neskutocne zahlienene dychacie cesty. Takze ja musim riesit minimalne 3 veci - lepok, tetaniu a hlieny v plucach, no uvidime.
Inac je to vsetko dedicne, lebo moj 4 rocny syn ma tiez problemy s travenim a zahlienene dychacie cesty. Doma denne spotrebujeme asi 2l mlieka, tak co sa cudujem, ze.
Tak už som tu opäť... musím povedať, že som sa veľmi tešila, čo si tu prečítam od Roni a Elessara, lebo práve príspevky vás dvoch ma posúvajú dopredu... Ale vidím, že Elessar nemá práve najlepšie obdobie a Face tiež nie je práve na vrchole spokojnosti, takže toto hlúpe daždivé počasie nám neprospieva. Ja som sa osprchovala a mám pocit, že som zdolala Mont Everest, sakra, musím sa toho nejako zbaviť, určite prídem na niečo ako nad týmto zvíťaziť. Ale dovolenka priniesla aj dobré veci - napríklad som si overila, že môj priateľ je úžasný... neskutočne sa ku mne správa, venuje sa mi, tlačí ma dopredu, nedovolí mi vzdať to... my celkovo funguje veľmi dobre v rámci krízového menežmentu a potom keď nie sú problémy, tak si ich vyrábame, lebo vlastne inak fungovať nevieme... ale teraz sa fakt správa super... horšie je to už s tým, že sa bezpečne cítim iba s ním a potrebujem byť stále na ňom nalepená, akonáhle pocítim, že mi nie je dobre, tak už bežím za ním, volám mu a som na neho neskutočne úzkostne naviazená v tomto období, čo asi nie je veľmi dobre ani pre jedného z nás... Ale ďalšia pozitívna vec je, že som si overila, že moji priatelia sú mojimi priateľmi aj v časoch, keď so mnou nie je veľká zábava a že sú trpezliví... A vyliezla som na Kriváň a preliezla Jánošikové diery...
na liecitelov si uz dam pozor....lebo keby mi bol nieco urobil...tak ,co potom...?ved to nie je ziadna sranda...no poucila som sa....
face...vies,co ja toho liecitela beriem zrezervou,isla som k nemu s tym,ze mu nepoviem,ze chcem napravit chrbticu,vobec som mu ani toto nechcela spomenut,lebo som pocula,ze ked ma clovek odvapnene kosti tak musi opatrne z napravovanim chrbtice...tak som ani mu nechcela povedat o chrbtici,ze ma boli a on prve co urobil,pozrel sa mi do oci a ani som nevedela a uz mi napravoval chrbticu...uplne som stratila dych a zlakla som sa....:0((((......ale isla som s tym,ze mi povie o oblickach a mala som pravdu,ale tiez vsetko nepovedal,co mi urcili aj pristroje presne lekarske tak to beriem tak 50na 50%,VERIM AJ LEKAROM AJ JEMU ALE AJ SAMA SA SNAZIM POMAHAT SI...a aj tu maju niektory dobre nazory na jedlo atd.no ja teraz idem pre vysledky z mocu a krvi do osteocentra tak uvidim,co bude dalej....