Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

face of agony

Maria, a ten liecitel ti to zisti? Lebo viem o nejakych alternativnych metodach, ktore to robia. Len by som to musela pohladat na nete, lebo uz si presne nepamatam na tie nazvy. Ale isto viem, ze napriklad Ayurveda sa tym zaobera.

[zruseny12]

no a bola som u liecitela a ten mi povedal,ked som mu povedala,ze mi budu zistovat priciny preco sa mi trati VAPNIK aten mi povedal,ze ani nezistia....tak si myslim,ze asi viem preco...lebo Mira tu casto na fore pise o potravinach ktore prekysluju krv atd.a to asi bude toto ja musim zmenit jedalny listok a jest iba potraviny vhodne....a toto mi ziaden lekar nezisti,ake potraviny mi skodia....No uvidim,co bede dalej...ale myslim si,ze Mira pise dobre veci...len keby to bolo take lahke niektorych veci sa vzdat....:0((((.......

RNG

sony, ja som tu uz viackrat spomenul, ze mnohe problemy su zo zleho travenia s hromadou medickych nazvov.
Gliadin je bielkovina z lepky, ktora sa da stravit so spravnymi enzymami a ked ich nemas, daju sa dodat=doplnok.
Ked sa premeni enzymami na deamidovany gliadin, ktory je rozpustny vo vode(transglutaminase)prestane byt problem v tele a je zaroven zdrojom potrebnej glutamickej kyseliny pre telo.

[zruseny12]

sony,jasne,ze travenie suvisi s psychikou,ked clovek nema dobre travenie,vsetko ,co clovek zje ide do haja a tym padom telo straca vit. a mineraly...je to taky zacarovany kruh....pri tele ako funguje clovek musi logicky uvazovat....nedavno som citala,ze aj syr,salami a este neviem, co sposobuju STRESS v tele....STRESS zasa nici vit. a mineraly a tym padom zasa aj travenie je v haji a naopak...

ooo

taká som unavená a vyničená, že na to ledva vidím (mávate aj vy problémy so zrakom pri depke?), púšťam priateľa na PC a potom si to dočítam, čo ste popísali a ešte napíšem dačo... Inak mi vôbec nechutí jesť, len sa nútim dačo dať do úst, istotne som schudla, každé ráno aspoň dvakrát bežím na veľkú a stáááále sa mi točí hlava, niekedy sa to dá vydržať, niekedy mám už fakt pocit, že padnem alebo sa zbláznim alebo čo... ja už neviem...

ooo

Uf, uf, už som doma... nestihla som si poprečitovať všetko, lebo je tu veeeľa popísané, ale vidím, že ste ma tu spomínali párkrát... ďakujem, že na mňa myslíte... musím povedať, že sa teda vôbec nemám podľa očakávaní... z AD som už vybrala desať blbých pirúl a stále mi je na prd a to mi všetci hovoria, že mi zaberú určite skôr, keďže ich moje telo už pozná. Na dovolenke som mala hneď v nedeľu parádny atak, pri ktorom sme ale zistili, že mi robí dosť zle ten oxazepam, tak som prešla na neurol, dávam si žial každý deň polovicu tabletky, hoci mám k týmti oblbovákom totálny odpor. Rána sú príšerné, kým sa ako-tak dostanem do pohybu, tak je to otrasné, budím sa s úplne depresívnymi myšlienkami o tom, mám pocit úplnej ničoty, prázdna, beznádeje, smútku a pritom je môj život objektívne dosť dobrý a nemám prečo mať tieto debilné myšlienky... ale mám chorú hlavu, tak je to... Snažím sa myslieť pozitívne a predýchavať, snažím sa ako najlepšie viem sa z toho dostať, ale začínam byť unavená... fyzicky som unavená príííšerne a mám takmer stále derealizáciu, takže začínam byť z celého stavu dosť zúfalá... naozaj som si myslela, že keď sa vrátim, tak mi už bude lepšie, ale ja idem v pondelok do roboty a prídem tam v rovnakom stave ako som odchádzala... Alebo som moc náročná???

sony

Docital som sa, ze psychicke poruchy sposobuje aj zle travenie psenicneho lepku, kde vznina gluten a gliadin, co je jed pre nervy. A to som sa docital na mnohych strankach, ze ludia co majú problemy s lepkom maju a psychicke poruchy. Tu je jeden odkaz:

www.chytrazena.cz

Mnohi psychologovia o tom nemaju ani sajnu, co sposobuje tieto poruchy a riesia to samozrejme po svojom liekmi a lakaju si ovecky:

www.bezlepkovadieta.cz

[zruseny12]

vsetko, co som ti napisala,je len zhruba napisane...mozno aj ja som trpela depresiou,boli to niekedy hrozne stavi a do toho deti domacnost atd.len nejak som to zvladla,nebola som nikde ani u psychologa a ni som nebrala AD....neviem nejak sa mi podarilo sa s toho dostat a ver mi mala som take obdobia,ze by som bola najradsej sama a nechcela nikoho vidiet,a okolie ktore mi nepomohlo este to zhorsovalo.....no a raz som si povedala a dost...ale to bolo prave v dobe ked som uz zacala brat tie doplnky....takze si myslim,ze doplnanim sa mi zacalo aj myslenie pozitivne vracat/jasne,ze aj clovek musi chciet/ale ked nieco telu chyba tak moze clovek chciet...ale telo nevladze a potom trpi aj psychika...ide to ruka v ruke....

[zruseny12]

snazila som sa sama si nejak pomoct a prisla som casom na par veci ktore mi pomahali,ked som jedla a vtedy este som si kupila SPOFAVIT vitamin.a miner.a obsahovali vela vit.sk.B to mi robilo velmi dobre,vypadavali mi vlasy bola som unavena...atd.jednoducho bola zo mna hotova troska,prisla som na to,ze spanok mi pomaha,ale len poobede,vecer ked som isla spat,spala som niekedy celu noc,ale rano som vstala ako dobyta,ako keby som celu noc rubala drevo,telo si vobec neodpocinulo...pocas spanku...tak som zacala uvazovat,ze mi nieco bude chybat,ale nevedela som co...striedalo sa to,raz mi bolo ok,raz na umretie....tak sme sa prestahovali,trochu sa to zlepsilo,ale nie na dlho...stress v ktorom som sa ocitla odstartoval este horsie moj stav kedy som sa nemohla vobec postavit na nohy...a tiez ma lekari len tak pohadzovali....a pisali,ze je to psychosomaticke atd.je to na dlhe pisanie....ked som uz mala plne zuby vsetkeho,tak som raz len tak zo zvedavosti zavolala na analyzu vlasou,ale to bolo drahe tak som to vzdala,ale ako keby mi chcel PAN BOH pomoct,raz som nasla v casopise jeden clanok ZDRAVIE AKO NA DLANI....tak som tam zavolala/cislo atd.som zistila na informaciach/objednala som sa ...a vtedy som zacala brat doplnky vapnik,magezium atd.vit.sk.B....odvtedy som sa zacala citit lepsie a cvicit som zacala....jeden starky v telev.hovoril,ze odkedy zacal cvicit tak nepocituje taku bolest svalov aklbov atd.tak som to skusila a mal pravdu...necvicim vela denne tak 5-10min.ked do zhrniem....rano a vecer....je to vsetko na dlhe pisanie...trpela som dlho,ale teraz uz som na dobrej ceste...pomaly druhy rok beriem doplnky...teraz mi budu zistovat preco sa mi trati vapnik....nasla som si aj lepsich lekarov,na tych predoslych si len obcas spomeniem...ale myslim len na veci ktore ma nestresuju...lebo STRESS je velmi zly pan pre cloveka....