Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
PAMATAS OOO ako sme sa bavili o kamoske ktora mi tvrdila,ze berieAD?tak tie AD sa volaju LEXAURIN....A povedala mi,ze po 5min.jej zaberu a berie ich iba ked je velmi nervozna....len jedna vec mi nejde do hlavi,ona si aj rada vypije..../to,ze nema ani ona predpisane ,ale jej mama,ked im zomrel brat tak jej lekar toto predpisal a uziva to aj jej sestra....vsetci popri mame to beru....
ja mam tiez problem,no skor som mala v praci nastupila som do prace asi od marca tusim,a nic moc,brali ma tam ako lenivca...hrozne...ako sa vedia ludia pozerat na choreho cloveka a ako vedia urazat....ale ja som si povedala...nech sa posmievaju su to hlupaci....mozno by som tiez spadla do depky,ale nedam sa...koli hlupakom....ani ty sa nedaj,ty mas vyhodu,lebo mas dobrych znamich ako si pisala,tak bojuj....
B-12 pod jazyk(sublingual) je velmi ucinny. Zvysuje hladinu energie, podiela sa na tvoreni cervenych krviniek atd..
Ine formy B-12 sa velmi slabo absorbuju(cez zaludok menej, nez 2%)
Sp enzym, (serrapeptaza) produkt firmy Valosun, neuvedena ucinnost enzymu(jednotky), asi pre istotu, aby si to nemohol porovnat s konkurencnymi vyrobkami....
Inac na travenie mlieka je enzym Lactase.
Na odhlienovanie je NAC(acc) a pomahaju aj silne enzymaticke zmesy(Pancreatine, Multienzyme, bromelain...)
Na zahlienenie pluc je dobry aj oreganovy olej, lebo okrem toho ze odhlienuje az potlaci caste dovody zahlienovania=rozne mikrobialne nakazy.
....CO TI TU DEPRESIU SPOSOBUJE....MUSIS STALE LEN SKUSAT...VIEM, ZE JE TO TAZKE...ALE PRIDES NA TO SKOR,ALEBO NESKOR NA TO URCITE...pisala si,ze mas aj hnacky,tak ti musia chybat aj vit.a mineral. a vapnik ti nechyba?skus brat od VALMARKU-RYBY OLEJ+VAPNIK....
ooo,ja som ti pisala asi pred tyzdnom alebo viac,ze vyskusaj jednu s tYchto vit.B....citala som to v knihe JEDLO AKO JED JEDLO AKO LIEK...ZE DEPRESIU SPOSOBUJE NEDOSTATOK B12...ATD.NAJDI SI DOZADU NIEKTORY CLANOK TERAZ NEVIEM PRESNE KTORY...A VYSKUSAJ BRAT JEDNOTLIVO TIE VIT.SK.B.....CI TI TO NEPOMOZE..../MOZNO TI CHYBA LEN URCITY VIT.SK.B/
Smiem sa vás spýtať koľko máte rokov a koľko sa už boríte s tými našimi depkami? Ja mám 28 a cca 4 roky s týmto zápasím, z toho dva roky s AD a teraz opäť
Emma ja viem, veľmi dobre viem... ja by som najradšej ostala v posteli celý deń a ľutovala sa... Vďaka Bohu mám priateľa, ktorý mi to nedovolí. Aj dnes ma vykopal z postele. Mám pocit, že zomriem, ale aj tak som vyvesila prádlo a idem do kostola. Lebo zomrieť za živa ja nechcem, ani skončiť v nemocnici. Musíš sa vzoprieť a bojovať. Bola si u psychiatra? Užívaš niečo?
Navy ďakujem, hoci tomu vôbec nerozumiem...
OOO,gratulujem:-)))
pre ooo: ahoj, boze presne viem jak sa citis. Ja mam tiez uplne depky z toho jak mi je a nech sa snazim akokolvek stale je to rovnake. A to stale trcim doma lebo ani nie som schopna niekam ist.. :o(