Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

emma18

ooo: ty mas aspon toho priatela. ten by mozno pomohol aj mne ale bohuzial teraz nijakeho nemam a viem ze si ani nenajdem pretoze som stale pichnuta doma :o(

ooo

Maria na psychine, kde inde... ešte nikdy som tam nebola... ani nechcem, ale premýšľam teraz nad péenkou... zdá sa mi, že už ani nepremýšľam normálne, som celá zmagorená. Pomôže mi sedieť doma alebo ležať v nemocnici? Alebo čo mi pomôže?

ooo

Emma viem o čom to je... ja sa tiež bojím všetkého. A dnes s tým ani neskúšam bojovať. Tú závislosť na ľuĎoch tiež poznám, keď mi to začalo pred 4 rokmi, tak som sa upla na rodičov, teraz na priateľa. Cítim sa pri ňom bezpečne. Každopádne potrebuješ lieky, nenechaj to zájsť priďaleko, toto len tak samé neprejde proste

emma18

mariaa: je mozne ze pomaha a je dobre ked ho clovek uziva ale nemyslim si ze by mi nejako extra pomohol.Ale mozno neskor, uvidim...

[zruseny12]

tiez som tomu neverila, ale na vlastne oci som sa presvedcila,ze robi dobre telu...videla som svoju krv pred pouzitim a po pouziti B-komplexu po 3mesiacoch...

[zruseny12]

emma,skus ten B-komplex...mozno ti pomoze...ved si mlada,nemozes sa zatvarat doma,medzi kamaratkami prides na ine myslienky,viem ze je to tazke,tiez som mala take stavy ked som ochorela....zacalo to v tehotenstve uz som to tu pisala...ja si osobne myslim,ze kazdy kto takto zacne trpiet....musi mu chybat nejaky vit.a miner.len u lekara sa to tazko zistuje...to je ten problem...

emma18

ooo: ano som dospela mam 21. Ale pri mojich stavoch si ako dospela vobec nepripadam. Skor ako decko co potrebuje mat stale niekoho pri sebe. No a co sa tyka tych stavov: zacalo to tym ze mi bolo stale zle a casom som sama zistila ze je to psychicke potom neskor ma chytali hrozne depresie, stale som bola smutna a zo vsetkeho som mala strach.teda v podstate stale mam. bojim sa toho co bude, ako bude.chodim na vysku takze aj z toho mam strach.bojim sa ze uz nic nezvladnem hlavne bez pomoci druhych. hrozne sa bojim ked som sama, ze sa mi nieco stane ale aj naopak ked mam niekam ist. No jednoducho staaaaale. Vlastne uz ani nikam nechodim. Ani s priatelmi von. Stale som zatvorena doma a pozeram telku alebo som pri pocitaci :o((