Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

[zruseny12]

face,je to nejake pero na kable a to urcuje diagnostiku...vela toho neviem,len som rozmyslala,ze by som aj ja sla,len je to na strednom,alebo tusim zapadnom slov.?teraz neviem odkial jajboli pochadza...a potom,ze vraj predpisuju aj nejake lieky...to by ti presne napisala jajboli...

ooo

kdeže učiteľka našťastie nie, ale robím so stredoškolskou mládežou... čiže v práci je relatívny kľud teraz

[zruseny12]

ooo,teraz ma napadlo,jajboli tu chodi na forum...a ona robi nejaku diagnostiku...nechces sa s nou spojit?stoji to 250sk....ak ano tak si mozes jej mail najst na Ahojte....a kludne mozes jej napisat a povedat,ze ja som ti o tom povedala...neviem odkial ty si,ale to sa uz mozete dohodnut....ak budes chciet...

[zruseny12]

ooo,a aku pracu vykonavas?neviem, co by ti pomohlo...su chvile kedy clovek by bol najradsej doma a su chvile kedy by najradsej z domu vypadol...aspon ja to tak mam...ty si tusim ucitelka,ci sa mylim?