Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

jaja

oo jasnee,neberiem to v zlom;)no takze tvoj prispevok vcera 20.27 o zmene myslenia atd sedi na mna...vysadzovala som lieky v zlom obdobi a to sa mi vypomstilo...ano,pracujem na sebe,som dost citlivy clovek,mam obrovsky zmysel pre spravodlivost a mala som nejake nedokoncene veci z minulosti,to bol moj problem,ale teraz je to uz fayn ked to viem:)vratilo sa to par mesiacov po vysadeny,pekne postupne pomaly...a teraz vysadzujem no uvidime....ale vsetko zle pominie;)uz ti je o nieco lepsie ooo?dufam,ze hej ;)

Navy

RNG. Kávu nepijem vôbec, ale dával som si jednu guaranu po obede, aby som vládal robiť. Vody vypijem asi dva litre. Ten stres, ale môže hrať svoju rolu.

RNG

Navy, ak je to naozaj kyselina mliecna, tak potrebujes pit viacej vody na zriedenie lymfy a zrychlenie jej toku.
........
Lytka niekedy bolia z kavy a stresu(kofein zuzuje zily a tuhne od neho svalstvo, dechty zamoruju)
Prave som cital clanok na destresujuci prostriedok, zaroven proti depresiam, a bolestiam v tele:
ashwagandha. Stara ayurvedicka medicina.

ooo

Roni áno, tú som mala na mysli :) A s psychiatrom sa teda zhovárať veľmi nedá, aspoň tá moja je fakt milá, ale žeby sme sa niekedy zhovárali, tak to povedať nemôžem. Riešime len to aké lieky a koľko, viac ju nezaujíma... takže je to celé také, že človeče pomôž si sám...

roni

ooo, prečítala som veľmi veľa rôznych kníh od rôznych autorov, aj L. Hayovú. Zo začiatku som ale len čítala, čítala a nerozmýšľala, lepšie povedané nevedala som tie poznatky využiť a správne pochopiť. Skúšala som aj rôzne techniky, ako meditácia, joga, cvičenie 5 Tibeťanov, Silvova metóda, ale nenašla som sa v tom. Mám rada pohyb na čerstvom vzduchu. Nie som typ na meditácie a pomalé cvičenia. Až postupne pomaly som si z kníh vytiahla to najlepšie, pre moju myseľ. Z knihy l.Hayovej som pochopila že ozaj máme svoju myseľ zvyknutú na určitú chorobu, aj depresiu. A že treba sa tohto psychického návyku zbaviť. Koľko ľudí sa sťažuje akí sú chorí, ale akokeby im ten stav vyhovoval, nechcú na svojom stave nič zmeniť. Každá kniha mi niečo dala, ale postupne som si začala aj ja utvárať svoje vlastné spôsoby liečenia. Prešla som dlhou cestou, ale vám sa snažím tú cestu skrátiť. OOO, venuj sa tej knihe, je tam veľa dobrých myšlienok " Miluj svoj život" však? Mne osobne pomohli knihy, ja som s depresiou nikdy nebola u psychiatra, ani som na ňu neužívala žiadne antidepresíva. Občas som si ale dala Defobin, alebo Elenium na zníženie napätia a strachu, to mi predpísala obvodná. Ak človek spozná ako funguje psychika o čom sa vôbec má zhovárať s psychiatrom?

Navy

RNG. Každý večer ma bolia svaly na nohách, akoby som v nich mal kyselinu mliečnu. Ale len večer. Existuje nejaká prírodnina, ktorá by mi na to mohla zabrať? Syntetika mi síce na to zaberá, ale nechcem ju brať pravidelne.

ooo

ešte to som chcela, že ja mám tetániu a úzkostnú poruchu s panickými atakmi... čiže nie takú klasickú depresiu... preto to mám tiež sprevádzané mnohýýými telesnými prejavmi

ooo

JAJA po akej dobe sa ti to vrátilo? Máš pocit, že medzitým si sa zmenila, že si robila niečo preto, aby sa to nevrátilo? Neber to v zlom, naozaj ma to zaujíma :)