Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

ooo

Emma ako sa máš? Čo nové? Ja mám ďalšie príšerné ráno... celá sa trasiem, neschopná jesť, točí sa mi hlava.. no klasika... Pekný deň ostatným

RNG

Navy, kazdy tyzden v priemere objavim v literature jednu novu uzitocnu vec, niektore aj na depresie, krce, nervove problemy atd.
Za posledne mesiace to bola GABA, mulungu a nove pouzitie be aswagandhu na stresy a depresie.

Navy

Face. Navštívil som renomovaného slovenského psychológa z dôvodu, aby zistil, či z psychologického hľadiska je mi možné pomôcť pri odstránení derealizácie. Keď som uviedol všetko, čo preto robím, tak mi psychológ povedal, že mi psychológia už nič lepšieho ponúknuť nevie. Nakoniec mi prezradil, že aj on zažíva životné stavy, kedy mu psychológia nepomáha, a rieši to antidepresívami, ktoré mu tieto stavy riešia. Veľmi rád by namiesto syntetiky skúsil prírodniny, takže som s ním ešte neskončil:-)))

Navy

RNG, to nie sú krče. Stav kyseliny mliečnej vo svaloch poznám z cyklistky, keď som pri väčšej záťaži nepoužil správnu výživu. Na jej odbúranie mi väčšinou stačil jontový nápoj.Myslím si, že v mojom prípade sa jedná o fyzický náledok stresu, spôsobeného životom v derealizácii. S derealizáciou je život oveľa náročnejší, než bez nej, takže sa to nakoniec prejaví aj fyzicky. Mávam to len večer, kedy toho už telo aj psychika majú naozaj dosť. Nejedná sa len o pocit kyseliny vo svaloch, ale celkového napätia, ktoré neviem uvoľniť, a tak to riešim Tramalom, ktorý mi to behom hodiny odstráni.

RNG

navy, ja odporucam guaranu proti kave hocikedy(teda prazenej kave) ale uvedom si, ze guarana ma tiez plno kofeinu.
Ja som mal urcity cas tiez problemy s krcami v lytkach, snazil som sa ich odmasirovat(lymfaticka masaz, velmi jemne tlaky smerom k lymfatickym uzlinak, "zhrnanie lymfy" do uzlin bez poskodenia lymfatickuch zvodov), dnes pouzivam sodno-draselnu zmes na solenie, nepijem kavu, beriem len extrakt zo zeleneho caju na povzbudenie a krce zmizli.

ooo

Jaja tak sa teším, že sme dospeli k rovnakému poznaniu, môžeme si o tom vymieňať skúsenosti v priebehu vývoja našich diagnóz :)

ooo

Jaja a koľko si teraz brala AD kým si sa rozhodla ich znova vysadiť? Mne lepšie nie je ani o chlp, dnes je úplne údesný deň... ráno sme síce o 10 vypadli a vrátili sme sa pred chvíľou, ale tak cca do druhej to bolo utrpenie božie, potom sa to máličko zlepšilo... proste niečo nie je v poriadku, buď treba zvýšiť dávku alebo zmeniť lieky, ale to už musím počkať do pondelka kým zavolám doktorke... takže nemám na výber, len ticho predýchavať... ale tie rána, kristepane, to je neskutočné utrpenie...

Navy

Akorát som navštívil psychológa. Po hodine sme dospeli k názoru, že nie som prípad pre psychológa, ale pre medicínu budúcnosti.

jaja

oo jasnee,neberiem to v zlom;)no takze tvoj prispevok vcera 20.27 o zmene myslenia atd sedi na mna...vysadzovala som lieky v zlom obdobi a to sa mi vypomstilo...ano,pracujem na sebe,som dost citlivy clovek,mam obrovsky zmysel pre spravodlivost a mala som nejake nedokoncene veci z minulosti,to bol moj problem,ale teraz je to uz fayn ked to viem:)vratilo sa to par mesiacov po vysadeni,pekne postupne pomaly...a teraz vysadzujem no uvidime....ale vsetko zle pominie;)uz ti je o nieco lepsie ooo?dufam,ze hej ;)